… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Kényszerzubbonyt kapott a mentalista

Kényszerzubbonyt kapott a mentalista

Szerencsére nem kezelik mentális zavarokkal a mentalistát és nyugtatókat sem kellett beletömni, csak új műsorára készül, melynek címe: elmebaj!

„A szerep hitelessége miatt az önálló estem előtt tanulmányoztam az elmebajt. Az is érdekelt, mi lehet az ebben szenvedőknek a sorsa, ilyen állapotban miként alakulnak az emberi viszonyaik” – nyilatkozta a mentalista. Danny – miközben lázasan készül új műsorára – az utóbbi időben sokat foglalkozott az emberi viselkedés megismerésével és képzéseket is tart magándetektívek és cégvezetők részére, melyben megtanítja őket jobban felismerni az emberi érzelmeket és hazugságokat. Elmebaj című műsorával nem csak szórakoztatni szeretne, hanem felhívni a figyelmet a mentális problémákkal küzdőkre.

Tudott, hogy ezeknek az embereknek egy része különleges képességekkel bír és előfordul, hogy míg a külvilág számára érthetetlenek, furcsák, az összetett gondolkodást kívánó feladatokban igen jól teljesítenek; elméjük más területeken jóval hatékonyabb a többiekénél. „Vannak köztük különleges képességűek. Talán erre is fel szeretném hívni a figyelmet a produkcióval, miközben azért bízom benne, hogy akik április 18-ám ellátogatnak a Symbolban bemutatandó műsorra, elámulnak azokon amiket bemutatok az esten” – teszi hozzá Danny Blue. Az estre Danny barátai is ellátogtanak, várhatóan ott lesz az elmebajon Majoros Péter, Rippel Feri, Varga Viktor, Dombóvári István, Torres Dani, Hamvai P.G., Ripli Zsuzsanna és sokan mások.

Elmebaj – Danny Blue estje a Symbolban (Budapest, III.ker., Bécsi út 56.)
2012. április 18., 20 óra


Hozzászólások

Pin It on Pinterest