… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Jennifer Lopez – Igazán szeretni

Jennifer Lopez – Igazán szeretni

Minden ember életében eljön egyszer az a pillanat, amikor szembesülnie kell saját gyengeségeivel, hibáival, rossz döntéseivel. Nem kivételek ez alól a legnagyobb világsztárok sem.

JLO_IgazanszeretniJennifer Lopez őszinte önéletrajzi könyvéből kiderül, hogyan élte meg, amikor felismerte, hogy élete legnagyobb vágya, a tökéletes család a valóságban, romokban hever, és a helyzetet már csak a válás mentheti meg. Mit tesz egy erős nő akkor, amikor rájön, hogy nagyon is sebezhető? Ha megérti, hogy nem álcázhatja magát tovább a tökéletesség illúziójával, fel kell vállalnia a hibáit. Ebben a pillanatban elkezdi végiggondolni és újra átélni életének legfontosabb állomásait, hogy feldolgozza azokat és egyszersmind túllépjen rajtuk. Jennifer Lopez ezt a fejlődési utat választotta, amikor élete első koncertturnéján dolgozott, miközben ezt a könyvet is írta, mintegy terápiaként. A könyvet olvasva egy idő után már csak a gyönyörű fotók emlékeztetnek arra, hogy Jennifer Lopezről, a világ egyik legnagyobb popikonjáról, színésznőjéről van szó. A problémák, amelyekről mesél, a sorsok, ami az övé, valójában sok millió nő története is lehetne. Miközben vele tartunk ezen a nem egyszerű belső úton, rájövünk, hogy egyetlen igazán fontos dolgunk a világban önmagunk elfogadása és szeretete.

Jennifer Lopez
A világ egyik legismertebb és legnépszerűbb amerikai énekesnője, színésznője, divattervező és producer is. 1969-ben született. Karrierje a kilencvenes évek elejétől töretlen. Akkor fogott a könyv megírásába, amikor magánélete romokban hevert: hét év házasság után, két közös gyermekkel elvált férjétől, az énekes Marc Anthony-től. Karrierje legfontosabb állomásai felidézése mellett, elmeséli magánéletének korábbi kudarcait is, és beavatja az olvasót legrejtettebb titkaiba.

Kossuth Kiadó, 280 oldal, 4800 Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest