… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Jennifer Lopez – „Dance again… The Hits”

Jennifer Lopez – „Dance again… The Hits”

Egy tucat szenzációs, teljes karrierjét átfogó sláger mellett két új listavezető dal is helyet kapott Jennifer Lopez legelső, „Dance Again…The Hits” című válogatásalbumán, mely július 23-án kerül a boltok polcaira a Sony Music/Epic Records gondozásában. A két új nóta, a „Goin’ In” (featuring Flo Rida) és a „Dance Again” (featuring Pitbull), mely márciusi megjelenése óta már több mint 1,4 millió példányban kelt el világszerte, és a Billboard Dance/Club Play listájának legelső helyét is megszerezte.
Május 10-én Jennifer Lopez az American Idol színpadán nyűgözte le a közönséget „Dance Again” című slágerének lélegzetelállító előadásával, míg a tehetségkutató verseny fináléjában a „Goin’ In” című dalával bűvölt el mindenkit. A „Dance Again” című nóta elkészítése újfent összehozta Lopezt, Pitbullt és a legendás producert, RedOne-t csakúgy, ahogyan az „On The Floor” elkészítésekor működtek együtt, mely szintén helyet kapott a válogatásalbumon. 2011 nagy slágere, az „On The Floor” volt Lopez eddigi legsikeresebb kislemeze: több mint 18 ország kislemez listájának legelső helyén szerepelt, és több mint 3 millió példányban kelt el.
A „Dance Again…The Hits” című gyűjtemény Deluxe verziója olyan bónusz slágereket vonultat fel, mint az „All I Have”, a „Que Hiciste” – mely Lopez első, teljes egészében spanyol nyelven készített albumán, a „Como Ama Una Mujer” című korongon jelent meg 2007-ben -, és a „Let’s Get Loud”, ráadásként pedig egy DVD is kerül a csomagba, melyen a dalok klipjei kaptak helyet. A „Dance Again…The Hits” mindkét verzióján megtalálható az 1999 májusában debütált első sláger, az „If You Had My Love”, a Lopez védjegyévé vált „Jenny From The Block”, valamint az olyan híres közreműködőkkel készített slágerek és remixek sora, mint Fabolous, Ja Rule, Fat Joe és még sokan mások.A nemzetközi szupersztár napjainkig több mint 70 millió lemezt adott el világszerte, melyből 11,8 milliót csak az Amerikai Egyesült Államokban, 11 slágere lett #1, és ezzel Jennifer Lopez egyike lett minden idők legtöbb példányt értékesítő előadóinak – többek között ezért is kötelező darab a „Dance Again…The Hits”! (Sony Music)

DANCE AGAIN…THE HITS”1. Dance Again featuring Pitbull
2. Goin’ In featuring Flo Rida
3. I’m Into You featuring Lil Wayne
4. On The Floor featuring Pitbull
5. Love Don’t Cost A Thing
6. If You Had My Love
7. Waiting For Tonight
8. Get Right featuring Fabolous
9. Jenny From The Block (Track Masters Remix featuring Styles & Jadakiss)
10. I’m Real (Murder Remix featuring Ja Rule)
11. Do It Well
12. Ain’t It Funny (Murder Remix featuring Ja Rule & Caddillac Tah)
13. Feelin’ So Good (Remix featuring Big Pun & Fat Joe)
___________________________________________________

14. All I Have featuring LL Cool J (Deluxe Edition only)
15. Que Hiciste (Deluxe Edition only)
16. Let’s Get Loud (Deluxe Edition only)

DVD
1. Dance Again featuring Pitbull
2. On The Floor featuring Pitbull
3. Love Don’t Cost A Thing
4. If You Had My Love
5. Waiting For Tonight
6. Get Right
7. Jenny From The Block
8. I’m Real (Murder Remix featuring Ja Rule)
9. Do It Well
10. Ain’t It Funny (Murder Remix featuring Ja Rule & Caddillac Tah)
11. Feelin’ So Good (Remix featuring Big Pun & Fat Joe)

Hozzászólások

Pin It on Pinterest