… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Jégkorszak 4 – A vándorló kontinens (6)

Jégkorszak 4 – A vándorló kontinens (6)

Az idő a jégkorszakban sem áll meg: minden változik, és mindig jöhet néhány vad meglepetés. A táplálkozási láncra fittyet hányó három jó barát, Manny, Diego és Sid (a mamut, a kardfogú tigris és a lajhár) újból kénytelen vándorútra indulni: egy óriási földmozgás leszakít a kontinensről egy szigetet, és elválasztja őket a hordától. Jobb híján egy úszó jéghegyre költöznek, és új, hófehér hajójukon igyekeznek partra vergődni.

A trió a nyílt tengeren sem hazudtolja meg magát: a jég hátán is túlélnek, fura tengeri lények, új földrészek és őskalózok között vágják keresztül magukat, és közben egy percre sem veszítik el a humorérzéküket. Még a motkány is viszontlátja imádott makkját – igaz, olyan körülmények között, melyre egy motkány sem készülhet fel.

 

A világszerte népszerű Jégkorszak-filmek eddig is hiba nélkül szállították minden nemzedék számára a humort és a látványos szórakozást. Az alkotók ezúttal is könnyű kézzel teljesítik a feladatot, ismét 3D-ben, a régi szereplők mellett újabb kedvencekkel is kedveskednek rajongóiknak. Mozibemutató: 2012. július 5.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest