… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Idén először Színházak éjszakája Budapesten!

Idén először Színházak éjszakája Budapesten!

Március 31-én rendezik meg először Budapesten a Színházak éjszakáját 13 színház közreműködésével.  Hihetetlenül színes programok, a legszebb musical koncertek várják az érdeklődőket, és számos színházi kulisszatitokba pillanthat be a közönség!

Budapest neves színházai a színház iránti szeretet népszerűsítését, és sokoldalú arcuk bemutatását tűzték ki célul, mikor úgy döntöttek egész estés hajnalig tartó, kulturális programsorozattal kedveskednek a nagyérdeműnek. Az est különlegessége, hogy a nézők most nem csak szemlélőként, hanem aktív résztvevőként lesznek jelen az eseményen, bepillanthatnak a kulisszák mögé, találkozhatnak színészekkel, rendezőkkel. A programok sorában nem csak koncertek, előadások, hanem interaktív játékok, kiállítások, gyerekprogramok, és beszélgetések is helyet kaptak. Ha akarunk végigsétálhatunk a mesés Báblabirintusban a Bábszínházban, vagy végighallgathatjuk az Operettszínház tehetséges társulatának legszebb musical előadásait.

A József Attila Színház most bepillantást enged legendás színészek jelmeztárába, de akár egy izgalmas peep-show kellős közepébe is csöppenhetünk a Katona József Színházban. Kedvenc mesehőseink térnek vissza a Kolibri Színházban. Az egyik legizgalmasabb programnak a szellemvasút ígérkezik az Örkény Színházban, amit egy zenés kávéházi esttel koronázhatunk meg a társulat tagjaival. A szórakozáson kívül a program nemes célt tűzött ki, mégpedig, hogy színházszerető generációt neveljenek ki. A zenekedvelők számára talán a legjobban várt előadás az Operett, Musical maratón, ami 20órától a Raktárszínházban veszi kezdetét, és az Operettszínház sztárjai lépnek színpadra,  olyan dalokat is előadnak, melyek eddig még soha nem hangzottak el közönség előtt. A programok március 31-én kezdődnek, és egészen másnap, április 1-én hajnalig tartanak.

Árak: felnőtt karszalag 1700 Ft; diák karszalag 1000 Ft (diákigazolvánnyal váltható); gyerek karszalag 100 Ft (6 éves korig)
szinhazakejszakaja.hu/programok

Hozzászólások

Pin It on Pinterest