… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Frei Tamás: A Bankár

Frei Tamás: A Bankár

A „konspirációs thriller” műfaj hazai meghonosítójaként, Frei Tamás második sikerkönyvében minden eddiginél súlyosabb titkokat tár fel. Tovább követi A Megmentő okos, sármos és veszélyes főhősének,  Andrénak az életét, aki ismét az orosz maffia miatt kerül végzetes veszedelembe.  Ez a történet is napjainkban és nagyrészt Magyarországon, magyar figurákkal játszódik. Kitalált szereplőkkel, de valós helyzetekkel és helyszínekkel.

Frei a korábbinál talán még érzékenyebb témákat feszeget, még valóságosabb tabukat döntöget. Ebben befolyásos és bennfentes súgók voltak segítségére, de  talán nem véletlen, hogy az előző könyvtől eltérően ebben már nem szerepel a szakértők névsora… Frei ebben a könyvében is a tőle megszokott alapos kutatómunka nyomán mutatja be a politikával összefonódó gazdasági bűnözést és korrupciót, írja le a nemzetközi és a magyar politikai élet szereplőinek kulisszák mögötti játszmáit.  A nagyon itt és nagyon most játszódó történet középpontjában egy bosszúszomjas magyar bankár Magyarország elleni összeesküvésének konspirációs játszmái állnak, aki a legbefolyásosabb amerikai bankárokkal köt szövetséget Magyarország tönkretételére. Vele szemben Magyarország egyik leggazdagabb bankára siet a magyar miniszterelnök segítségére.
Pénz, összeesküvés, hatalom, szerelem, tündöklés és bukás – Frei ebben a könyvében is Dan Brown, Ken Follett és Robert Ludlum nyomdokain járva szövi a történet szálait.  A szerző ezúttal Miamiban töltött három hónapot, hogy regényének egyik kulcsfontosságú helyszínét a tőle megszokott precizitással dokumentálja.  Ulpius-ház

Hozzászólások

Pin It on Pinterest