… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Eleged van az életedből? 4 jó tipp, hogy mit kezdj magaddal, ha világgá mennél

Eleged van az életedből? 4 jó tipp, hogy mit kezdj magaddal, ha világgá mennél

Biztos, hogy te is gondoltál már arra, hogy fogd magad, beszállsz az autódba, vagy felszállsz a vonatra, és mindegy merre, de irány a nagyvilág. Nem számít a család, a párkapcsolat, a munka – mész, és kezdesz mindent elölről, távol a mostani gondoktól és nyomasztástól. Négy jó ötlet, hogyan és hol kezdd újra az életet.
1. Legyél kertész egy holland tulipánföldön
Semmi stressz, szép környezet, jó levegő, szemet gyönyörködtető formák és színek. És nem is kell értük messzire menned, elég csak Hollandiáig repülni. A világ legjelentősebb tulipántermelő vidékén biztos számodra is akad majd munka a földeken, így testközelből tanulmányozhatod a több millió különböző tulipántípust, és megtanulhatod a gondozásukat, miközben nyugodt és szép környezetben töltöd a napokat.
2. Folytasd a szakmát egy új városban
Nem kell rögtön karriert váltanod, elég, ha csak a lakhelyeden változtatsz, éppen úgy, ahogyan ezt Gérard Depardieu is teszi legújabb filmjében, a Senki sem tökéletesben. Gerard a család legtökéletesebb és legmegbízhatóbb tagja, de egy napon elege lesz, mindent maga mögött hagy, és elköltözik. Meg sem áll a dimbes-dombos, virágillatú Gâtinais tartományig: itt vesz egy autószerelő-műhelyt, hogy új életet kezdjen. Hamar megismerkedik a műhellyel szemben lévő városi romantikus szálloda tulajával, a gyönyörű és szenvedélyes Barbarával, akit a még mindig varázslatosan szép és nagy hatású Catherine Deneuve alakít. Ha a világgá menéshez inspirációra vágysz, irány a mozi és a Senki sem tökéletes című film!
3. Főállású utazó
Nyaralás egész évben – jól hangzik, ugye? És miért ne lehetne ez a valóság? Csak az aktuális úticélról kell döntened. Addig maradsz, amíg szeretnél. Azt nézed meg, amihez kedved van. Nincs sürgetés, nincs határidő. Ráadásul az utazás alatt új barátságokat is köthetsz hozzád hasonló backpackerekkel, akikkel hosszabb-rövidebb időre közös úticélokat is meghatározhattok. Ha ügyesen írsz, fotózol és videózol, kalandjaidat akár blog formájában is megörökítheted, és ki tudja, akár még az is lehetséges, hogy a szponzorok is rád találnak majd.
4. Önkénteskedj Borneón egy orángutánoviban
Az illegális állatkereskedelem sok kárt okoz világszerte. Borneó szigetén önkéntesként csatlakozhatsz olyan állatvédő szervezetekhez, amelyek a kismajmok rehabilitációját tűzték ki célul. Az orángutánovi tagjai olyan elárvult majmokból állnak, akiknek édesanyja elpusztult, és segítségre van szükségük ahhoz, hogy boldoguljanak a vadonban. A majmok az embergyerekekhez hasonlóan utánzással tanulnak, ezért fontos, hogy valaki jó Feladó Tárgy Érkezett Méret Kategóriák
Regina Erdős RE: 2018 Cs 04.19. 41 kB példát mutasson számukra. Akár te is lehetsz az, aki segít nekik ebben!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest