… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok EFOTT Fesztivál 2012

EFOTT Fesztivál 2012

Az év legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT, 2012-ben július 3-8. között Velence-parti fesztivállá avanzsálódik! A házigazda csapat már most azon munkálkodik, hogy a vándorfesztivál idén is a diákszabadság szimbóluma maradjon, és még jobban dübörögjön!


A védjegyek már ismertek: élvonalbeli fellépők, stand upcomedy, nyereményjáték, ingyenes strandhasználat és az a bizonyos nélkülözhetetlen „EFOTT-os” hangulat; de a sportolni vágyóknak is lesz miből válogatni, hiszen a wakeboard, a kosárlabda, a strandfoci, a tenisz, a röplabda, valamint a túra- és sárkányhajózás lehetősége garantálja a lazulást, valamint könnyű színházi darabok is láthatóak lesznek kora esténként. A biciklidet se hagyd otthon,Velence csak 45 km Budapesttől és az EFOTT-on ingyenesen tárolhatod (500 főig), de a helyi kölcsönzés is biztosított… Csak szabadon!
Ők már biztosan ott lesznek: DUB FX (AUS), MR.WOODNOTE (UK), FREESTYLERS (UK), QUIMBY, TANKCSAPDA, KISCSILLAG, DR.ALBAN (SWE), BROOKLYN BOUNCE (GER), BRAINS, CARBONFOOLS, HŐSÖK, PUNNANY MASSIF …és még sokan mások!

A 2012-es EFOTT program

Hozzászólások

Pin It on Pinterest