… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Divattervezői kreációk

Divattervezői kreációk

Március 28-ától várja a vásárlókat az Ourstyle Boutique ideiglenes üzlete az Arena Plaza emeletén, ahol több mint 20 magyar divattervező aktuális kollekciójából válogathatnak az érdeklődők. A divattervezők sorát színesíti Abodi Dóra is, akit tegnap az egyik legnagyobb hazai divatmagazin olvasói az év divattervezőjének választottak. Az egyébként webshopként és online divatmagazinként működő Ourstyle Boutique küldetése, hogy menedzselje, promótálja a magyar tervezőket, ezért olyan helyet kerestek popup üzletüknek, ahol a lehető legtöbb látogatóval ismertethetik meg a hazai dizájner márkákat.

Egyre népszerűbb trend a kortárs divattervezők ruhadarabjait hordani. Így az Arena Plaza számára fontos, hogy a stílus és a legújabb trendek iránt elkötelezett látogatói számára mindig változatos és különleges kínálatot nyújtson, ezért külön örömmel biztosít helyet a kortárs dizájnerek ideiglenes üzletének. Az üzletnyitásnak köszönhetően Abodi Dóra, a Glamour Women of the Year 2012 gála díjazottjának kreációi is megtalálhatóak lesznek az Arena Plazában.

Az Ourstyle Boutique működtetői olyan tervezőkkel dolgoznak együtt, akiknél megfelelő az ár-érték arány és emellett a nemzetközi trendekhez tökéletesen illeszkedő kollekciókat alkotnak. Az üzletben így többek között megtalálható lesz Lokalwear, Anh-Tuan, Nanushka, rekavago, DoraAbodi, Sarman Nora, Artista ruhái, kiegészítői is. Az üzlet belső kialakításakor is figyeltek arra, hogy a hangsúly a művészeken legyen, így az egyes tervezők kollekciói kis szigeteket alkotnak, segítve az egyedi ruhadarabok, kiegészítők készítőinek bemutatkozását. De ezen belül elkülönülnek a különböző értékkategóriák is, így méltó helyet kap majd egy-egy luxustermék, de emellett a jó árú termékek is felismerhetőek lesznek

Hozzászólások

Pin It on Pinterest