… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Demóna – Készülj fel a gonosz eljövetelére!

Demóna – Készülj fel a gonosz eljövetelére!

A Disney folyamatosan jobbnál jobb történetekkel kecsegteti a rajongókat. A népszerű Jégvarázs után most, június 5-én láthatjuk a következő filmet, mely a Csipkerózsikából megismert Demóna életét dolgozza fel egy egész estés mozi formájában, Angelina Jolie-val a főszerepben.

Míg az 1959-ben készült mesében inkább a jótündérek közt felcseperedő Aurórán volt a hangsúly, itt a gonosz kap nagyobb szerepet: Demóna (Angelina Jolie) valaha gyönyörú és bájos volt, de szíve kővé dermedt, mikor egy nap katonák armadája dúlta fel szeretett erdei birodalmát, és egy kegyetlen árulás elszenvedőjévé vált. A megbántott, dühös lány és a vidéket megszállt király közt kiélesednek az ellentétek, és szörnyű háború veszi kezdetét, melynek áldozata az uralkodó akkor még újszülött lánygyermeke. A gonosz Demóna megátkozza őt, ám ahogy Csipkerózsika (Elle Fanning) esetlen kislányból gyönyörű nővé érik, Demóna rájön, hogy a királyság békéje, és talán saját boldogságának kulcsa is a gyönyörű hercegnő kezében van.

Érdekesség, hogy a fiatal Aurórát Angelina kislánya, Vivienne Jolie-Pitt játssza, mert a szereplőválogatásra érkező statiszták közül szinte mindenki megijedt a színésznő démoni jelmezétől. Angie egyébként maga is részt vett több kilós kosztümjének elkészítésében, melyet nemcsak viselni, de felvenni sem lehetett egyszerű, az pedig csak hab a tortán, hogy Demóna sminkjének elkészítése minden egyes alkalommal nagyjából három órát vett igénybe. Amerikában egyébként már bemutatták a filmet: a hollywood-i premierre május 28-án este került sor, és a kis Vivienne kivételével az egész Brangelina család (Knox, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh és a büszke szülők) részt vett a Capitane Theater-ben tartott nagyszabású rendezvényen. Angelina egy Versace ruhát, míg Brad Gucci öltönyt viselt.

Demóna (12) hazai bemutató: 2014- június 5. Forgalmazó: Fórum Hungary Kft.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest