… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok David Guetta és Paul Kalkbrenner Zamárdiban!

David Guetta és Paul Kalkbrenner Zamárdiban!

Tucatnyi újabb név látott napvilágot a Heineken Balaton Sound idei felhozatalából. Köztük a világ elsszámú DJ-je, David Guetta, aki már-már rezidensnek számít Zamárdiban, ötödször lép fel a fesztiválon. Érkezik a berlini technoszcéna legismertebb arcának számító Paul Kalkbrenner és ugyancsak él produkcióval lép színpadra Paul öccse Fritz Kalkbrenner, jön a trance himnuszok holland királya, Sander van Doorn és még sokan mások. Idén elször egy nappal korábban nyit a balatonparti prémiumfesztivál. A nyitónapon – világsztár DJ-k mellett – a Nagyszínpadon Ákos mutatja be elektronikus zenei produkcióját.

Nincs olyan nagy fesztivál a világon, ahol David Guetta jobban érezné magát, mint nálunk, ezért nem csoda, hogy a világ leghíresebb DJ-jével idén is együtt bulizhatunk Zamárdiban. David Guetta a 2008-as, 2009-es, 2010-es és 2011-es hangfoglaló megapartyja után idén is készen áll arra, újabb fantasztikus bulival folytassa elképeszt soundos sikerszériáját, természetesen headlinerként a Nagyszínpadon. Az idei nyár a Heineken Balaton Soundra hívja a hazai partikörökben nagy sikert arató Berlin Calling cím film sztárját, Paul Kalkbrennert. Az európai techno kultúra legaktuálisabb és legfelkapottabb DJ-producere filmbeli – alteregójával ellentétben – sosincs alkotói válságban, hanem épp ellenkezleg: neve évek óta headlinerként szerepel Németország és Európa legnívósabb elektronikus zenei rendezvényein. Így már teljes az idei Heineken Balaton Sound headliner-sora: Avicii, David Guetta, Paul Kalkbrenner és Björk követi egymást a négy nap alatt.

Fotó: Sziget/Vermes Kata

Az idei Heineken Balaton Sound egy nappal korábban indul: már szerda délutántól birtokba vehetik a rajongók a fesztivál helyszínét, ahol több helyen világsztár és hazai DJ-k celebrálnak megnyitót. A Nagyszínpadon ezen az estén új, elektronikus zenei produkcióját mutatja be Ákos, aki az idei nyáron mindössze három alkalommal lép színpadra. A programban a Bonanza Banzai és Ákos legfontosabb dalai szólalnak meg, 21. századi hangszereléssel.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest