… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Céline Dion: Sans attendre CD

Céline Dion: Sans attendre CD

Több mint 220 millió eladott albummal világszerte Céline Dion egyike a legnagyobb énekes sztároknak. 5 évvel legutóbbi, „D’elle” című albuma után (mely Franciaországban tripla platina, míg Kanadában dupla platina minősítést ért el) Céline Dion visszatér korábbi közreműködőivel és új barátaival, hogy átadja nekünk 14. francia nyelvű stúdióalbumát „Sans attendre” címmel november 5-én.

Jacques Veneruso és Patrick Hampartzoumian szerzői és társ-produceri közreműködésével készült a „Parler á mon père” című első kislemez dal, mely Québecben 11 hete vezeti a Pop Adult formátumú rádiók slágerlistáját. Három vendégelőadó is duettet énekel Céline Dionnal a „Sans attendre”-on: Johnny Hallyday a „L’amour peut prendre froid” című dalban énekel, melyet Christophe Miossec társ-szerzővel jegyez, a québeci Jean-Pierre Ferland az „Une chance qu’on s’a” című dalban kíséri, akivel már korábban is énekelt a Québec város 400. évfordulójára rendezett „Céline sur les plaines” koncerten, valamint a 2008-ban elhunyt Henri Salvadorszerepel még egy virtuális duettben a „Tant de temps”-ban.

Számos dalszövegírő és zeneszerző mellett megtaláljuk majd Luc Plamondon nevét is a „Que toi au monde” című dalnál, melyet David Esposito zenésített meg, Maxime le Forestier-t és Stanislast a „Moi quand je pleure” című dalnál, valamint David Gategnot, aki több dal zenéjét is jegyzi, többek közt a Grand Corps Malade által írt „La mer et l’enfant” című dalnál.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest