… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok CD: Evanescence

CD: Evanescence

Hosszas várakozást követően, 5 éves szünet után jelent meg az Evanescence azonos című stúdióalbuma, mely máris több, mint 100.000
példányban kelt el, és így a Billboard album lista élére került. Ez a második alkalom, hogy a Grammy-díjas, multi-platina minősítésű csapat ilyen helyezést ért el. Először az előző album, a 2006-os “The Open Door” szerepelt ezen az előkelő helyen. Az Evanescence emellett az angol és a német iTunes Rock album letöltés kategóriában is a listák élére tört. “Mit is mondhatnék, le vagyunk nyűgözve! Igazán büszkék vagyunk az elkészült albumra és most láthatjuk, ahogy szárnyal. Igazán nem vártuk, és épp ezért rendkívül hálásak vagyunk a rajongóinknak.” – Amy Lee A csapat épp egy 14 állomásos észak-amerikai albumbemutató turné közepén van, ami a november 1-jei new york-i állomást követően Európa felé veszi az irányt, Angliában, Franciaországban és 4 németországi koncerten lesz látható a show. Néhány helyszínen már elfogytak a jegyek, így érdemes figyelni a jegyirodák információit. A bemelegítésért a Pretty Reckless, a Rival Sons és a Fair to Midland előzenekarok lesznek felelősek.

Az Evanescence-ről
A csapatot leginkább az egyedi hangú énekesnő, Amy Lee-ről teszi karakteressé. Harmadik stúdiólemezükkel együtt világszerte több, mint 22 millió albumot adtak el, és számos zenei elismerést, köztük két Grammy-díjat szereztek meg. Debütáló albumuk, a 2003-as “Fallen”, rajta a Bring Me To Life slágerrel, 17 millió példányban kelt el, és az 5. helyig jutott az amerikai Billboard chart-on. Ennek az albumnak köszönhetik a Grammy-díjakat; 2004-ben a Best New Artist és a Best Hard Rock Performance kategóriákat nyerték meg. A 2006-os “The Open Door” korongot, rajta a Call Me When You’re Sober slágerrel, világszerte 6 millióan vásárolták meg. Az Evanescence tagjai: Amy Lee (ének, zongora), Terry Balsamo (gitár), Troy McLawhorn (gitár), Tim McCord (basszusgitár) és Will Hunt (dobok). (EMI Music)

Hozzászólások

Pin It on Pinterest