… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Brazil Sport Beach

Brazil Sport Beach

A Brazil Kulturális Központ, a Brazil Kultúra Magyarországra érkezésének 11. évfordulójának alkalmából, folytatja a fergeteges nyári rendezvénysorozatát, a Brazil Sport Beach a brazil életérzés megismertetésének jegyében. A már hagyományteremtő 3 napos fergeteges brazil sport és kulturális fesztivál ismét a Margit – sziget közismert strandján, a Palatinuson kerül megszervezésre. A látványos jelmezek és szamba dobosok máshol nem látható színes kavalkádja mellett brazil ételek és koktélok segítenek hozzá minket ahhoz, hogy három napra ismét Brazíliában érezhessük magunkat. 

A Palatinuson nyitástól zárásig élvezhetjük, a brazil kultúra sajátosságait Elhozzák nekünk a Copacabana hangulatát ahol a strand, a brazil ételek és italok és a színpadon latin ritmusok és izgalmas programok lesznek folyamatosan. Jógaoktatás, szamba, lambada fellépés illetve tanítás, salsa, zumba oktatás, Brazil Football bemutató és többek között a családokra is gondoltak, mivel egész napos játék lehetőséggel kedveskednek a gyereknek a játszóházban. A Palatinus vendégeinek és látogatóinak pihenéséről és kikapcsolódásáról a Cedrus Center gondoskodik, talp és hátmasszázzsal kényeztetik a vendégeket és a fák árnyékában a Terra Brasil nyugágyaiban is megpihenhetünk.

Természetesen elmaradhatatlan az egész napos Capoeira WorkShop, hiszen ez a fő színhelye a Capoeira találkozónak, a Batizado-nak és a végén vasárnap a Capoeira övek átadásának!

A rendezvényen megmutatja magát a Criminal Skateshop Magyarország első számú gördeszka szakkereskedése. Exkluzív minőségű amerikai sportfelszereléseket kínál minden korosztály számára. Csapata a legegyedibb Gördeszka, Wakeboard és Snowboard sportolóit foglalja magában, akik szerves részét képezik a magyar extrém sportéletnek és underground kultúrának. A Sport Beach rendezvényen látványos gördeszka bemutatóval szórakoztatják majd a közönséget és még a tombolára is értékes nyereményeket ajánlanak fel.

Bemutatkozik az MMA Szövetség, melynek célja a sportág hazai népszerűsítése és az utánpótlás-nevelés támogatása. A Palatinuson felállítanak egy teljes ketrecet, itt a fiatalok és a strandolók közül bárki kipróbálhatja ezt a sportágat. A szövetség folyamatosan kutatja a tehetséges fiatalokat, figyelemmel kísérik a gyermekek és az ifjúsági korosztály fejlődését, segítik a sport által nyújtott személyiségi fejlődést és a harcművészeteken keresztül hátrányos helyzetű fiatalok számára kínálnak kitörési lehetőséget. Mint mindig a jótékonyság sem marad el a szervezők részéről miszerint a tombolán összegyűjtött összeget, a Brazíliában élő Capoeira nagymester beteg kislányának a műtétére ajánlja fel a Brazil Kulturális Központ. A tombola értékes nyereményeink felajánlója, az Uniqa Biztosító Zrt , továbbá az Criminal Skateshop Magyarország és az MMA Szövetség . Egy igazi nyári programsorozat, amelyet mini nyaralásként, felüdülésként élvezhetünk 3 napon keresztül, gyertek és üdüljetek a Palatinuson – a Sport Beach rendezvényen a Brazil Kulturális Központ jóvoltából -, töltődjetek fel az izgalmas programoktól strandolás közben. Extrákkal is készültek a szervezők, mert különleges ESTI SUMMER BRAZIL party sorozattal várják azokat a kedves érdeklődőket, akik még este is szeretnének kikapcsolódni. Forró hangulatú táncbemutatókat, koncerteket követően óriási buli kerekedik ahol remek és tehetséges DJ – k fokozzák a hangulatot!

Nyaralj velünk a Margit-szigeten 2012.július 6-7-8 -án!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest