… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Bette Midler nyolc év után új albumot jelentetett meg!

Bette Midler nyolc év után új albumot jelentetett meg!

A Grammy-díjas Bette Midlert senkinek sem kell bemutatni, aki kedveli az olyan amerikai komédiákat, drámákat és zenés filmeket, mint az Elvált nők klubja, A Rózsa vagy a Hókusz Pókusz. Most pedig lenyűgöző énekesnői oldalának újabb darabját mutatja meg! Az „It’s The Girls” című nagylemezen olyan dalokat idéz fel, amelyek az ő stílusát is formálták zenei karrierje kezdete óta. Jelen esetben kizárólag női zenekarok feldolgozásairól van szó, innen jött maga a cím is.

A lemez összesen hét évtized híres női együtteseit idézi, a harmincas évek trióitól, a The Boswell Sisters-től (akiktől a címadó dal is származik) vagy a The Andrews Sisters-től („Bei Mir Bist Du Schön”) egészen a kilencvenes évek R&B legendájáig, a TLC-ig. Csak várjatok, míg meghalljátok Midler kabaré betétjét a „Waterfalls”-ban!

A színésznő híres szórakoztató és drámai szerepeiről, melyekkel így vagy úgy mindig könnyeket fakaszt a nézőkből. Ez pedig énekesi karrierjében sincs másképp: ismét 100%-os szórakoztatással kedveskedett a közönségnek az „It’s The Girls” című, frissen megjelent albumán, melyet a tengerentúlon máris fantasztikus slágerlistás helyezésekkel háláltak meg rajongói!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest