… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Bagdi Bella: lemezbemutató koncert

Bagdi Bella: lemezbemutató koncert

Budapest, 2012. június 20. – A Most hatalma címmel elkészült Bagdi Bella új lemeze, melynek lemezbemutató koncertje 2012. június 24-én lesz Budapesten, a Kőrösi Csoma Kulturális Központban. A kilenc új dalt tartalmazó spirituális hangulatú lemez a megénekelt tanítások sorozat harmadik része, melyet Eckhart Tolle 34 nyelvre lefordított könyve ihletett.

„Amikor tudatosan elkezdtem önismerettel foglalkozni, Tolle A most hatalma könyve nagy hatást gyakorolt rám. Már akkor néhány gondolatát dalban dudorásztam magamban. Ennek már nyolc éve és azóta életem minden fontos állomásán segítettek ezek a tanítások” – mondta a lemez születéséről Bagdi Bella.

A dalok hangzásvilága indiai motívumokra épül. A dalok szövegei a stressz, a szorongás és a félelmek oldásáról, a belső béke megteremtéséről szólnak. A lemez egyik különlegessége, hogy minden dalban található egy-egy idézet az eredeti műből. „Az új lemez üzenete az, hogy van rá mód, hogy megállítsuk életünk küzdelmét, és megtaláljuk az örömöt és teljességet, ebben a pillanatban ott, ahol éppen vagyunk” – jegyezte meg Bagdi Bella.

A vasárnapi lemezbemutató koncerten a Kőrösi Csoma Kulturális Központban hallható dalok egy másik tudatállapotba visznek, a jelenlét állapotába. Egy közös meditációs élményutazáson keresztül segítenek lecsendesíteni a gondolatokat, segítenek megoldani a gondolatok teremtette problémákat és egy felszabadultabb életet élni.

Bagdi Bella énekes, személyiségfejlesztő tréner. 2009 óta tart életmódfejlesztő koncerteket, ahol énekekbe fűzve ad át tanításokat, hasonlóan a gospel műfajához.

Színésznőnek készült, egyik alapítója volt az Álomszínháznak, melynek hét éven át volt a tagja. E korszak volt művészetének és személyiségfejlesztő munkásságának szellemi bölcsője. Küldetése a pozitív gondolkodás elterjesztése dalain és személyiségfejlesztői tevékenységén keresztül. Honlapja: www.bagdibella.hu

Hozzászólások

Pin It on Pinterest