… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Az LMFAO forrósítja fel a Freeze sí-és snowboard fesztivált

Az LMFAO forrósítja fel a Freeze sí-és snowboard fesztivált

Először játszik magyar közönségnek az LMFAO, a zenei élet talán legfurcsább duója, amely Party Rock Anthem címmel a legbulisabb himnuszt adta a világnak.A kaliforniai csapatmegaslágere eddig többmint 250 millió rajongót fertőzött meg,és 13 országban vezette a toplistákat. A csapat a FundangoFreeze sí-és snowboard fesztiválon végre nekünk is megmutatja az utánozhatatlan shuffle stílust.

Először zenéla magyar közönségnek az LMFAO, a franciaországi Les Orres-ban, január végén.A FundangoFreeze sí- és snowboard fesztiválon 3000 magyar fiatal tombolhat az LMFAO legendás slágerére, és rophatja a shuffel táncot a cicanadrágos duóval. A csapat tagjai, Redfoo és SkyBlu a legjobb alkalmat választották, hogy bemutatkozzanak a magyar rajongóiknak 25 fős élő produkciójukkal, hiszen a Meex szervezőitől idén se várhatunk mást, mint színvonalas szórakoztatást.

Az amerikai banda mellett Julia Carpenter, Funkerman, a Freestylers, Andro valamint Palotai veszi kezelésbe a téli sportok rajongóit Les Orres gyönyörű hegyvidékei között, ahol nyolc napig a legjobb buliké a főszerep.
Akik a partik mellett a havas lejtőket is szeretnék meghódítani, azokat 1000 km hosszú kiépített sípálya, Fun park és OllieJam várja 2012. január 28. és február 4. között.
www.freeze.hu

Hozzászólások

Pin It on Pinterest