… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok Anne Hathaway dalra fakadt az első Nyomorultak előzetesben! (6 E)

Anne Hathaway dalra fakadt az első Nyomorultak előzetesben! (6 E)

Végre megérkezett a legújabb Nyomorultak filmmusical első hivatalos előzetese, melyben Anne Hathaway elődadásában hallhatjuk a gyönyörű 19. századi mese leghíresebb dalát.

Victor Hugo szívszaggató regényéhez az alkotók ismét visszakanyarodtak, ezúttal a máig népszerű Schönberg musical szolgáltatta az alapanyagot. A szenzációs színpadi feldolgozást a világ 42 országában mutatták már be, és több mint 60 millióan váltottak jegyet a felejthetetlen klasszikusra.

A musical film szereposztása parádésnak mondható, olyan nevek szerepelnek a listán, mint Russel Crowe (Javert), Hugh Jackman (Jean Valjean), Eddie Redmayne (Marius), Amanda Seyfried (Cosette), és az előzetes igazi csillaga Anne Hathaway. A tüsihajú színésznő  Fantine szerepét kapta, lenyűgöző énekes tehetségét már megmutatta a tavalyi Oscar-gálán, most pedig a musical klasszikusok egyik legnagyobbikának művét, az I Dreamed a dream című dalt halhattuk tőle.

Következzen egy kis ízelítő a filmből:

A történet szerint Javer a felügyelő évtizedeken keresztül üldözte Jean Valjeant, mikor az elítélt úgy dönt, magához veszi a munkásnő Fantine lányát Cosette-t. A mese pedig innentől kezdve tartogat szerelmet, csalódást, szenvedést és áldozatot, igazi érzelmeket színes karakterektől. A film ígéretesnek tűnik, a színésznőt talán még sosem láthattuk ilyen átéléssel alakítani egy szerepet, Hathaway úgy nyilatkozott, nagyon sokat készült a szerepre. A musicalfilm 2012. december 27.-én kerül a magyar mozikba.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest