… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok A szingli fejvadász

A szingli fejvadász

A büszke, Jersey-ben született és nevelkedett Stephanie Plum még akkor is óriási karakter, amikor fél éve munkanélküli, és a tartozásai miatt kocsija sincs. Stephanie-nak sürgősen pénzre van szüksége, ezért kijátssza az utolsó lapját: meggyőzi hanyag unokatestvérét, hogy adjon neki munkát a vállalatában… óvadékbehajtó ügynökként.

Az igaz, hogy egy nyamvadt bilincsre sem telik neki, és a legfenyegetőbb támadóeszköze jelenleg egy borsszóró, de még ez sem gátolja meg Stephanie-t abban, hogy Vinny legnagyobb simlise, az ex-zsaru és gyilkossági gyanúsított Joe Morelli nyomába szegődjön. Egyébként ugyanarról a szívdöglesztő Joe Morelliről van szó, aki a gimi idején elcsábította, majd lepattintotta.

Nyakon csípni Morellit érzelmi és anyagi értelemben egyaránt kielégítő bosszú lenne, de miközben Stephanie megtanulja a szakma fortélyait Rangertől, vagány és vérprofi kollégájától, arra is rájön, hogy a Morelli elleni vád talán nem is teljesen megalapozott. Ehhez az egészhez vegyük hozzá Stephanie kotnyeleskedő családját, egy öngyilkosságra hajlamos bokszolót, az egyre nagyobb számban elhulló szemtanúkat, és azt a problémát, hogy Morelli társaságában mindenféle szikrák jelennek meg a levegőben… Stephanie-nak tehát le kell vonnia a következtetést, hogy az új munkája nem is annyira habkönnyű, mint gondolta. A Katherine Heigl főszereplésével készített A szingli fejvadász friss és szellemes akcióvígjáték Julie Anne Robinson rendezésében. A további szereplők között megtaláljuk Jason O’Marát, Daniel Sunjatát, John Leguizamót, Debbie Reynolds-ot és Debra Monkot.

Bemutató: február 2.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest