… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok A sütés-főzés enciklopédiája

A sütés-főzés enciklopédiája

Az éhség a legjobb szakács, tartja a mondás, ám az sem árt, ha ismerjük az alapanyagok és az elkészítési módok minden titkát.”A sütés-főzés enciklopédiája” című kötet valóban konyhai alapmű, hiszen szemléletes, lépésről lépésre mindent bemutató fotók és részletes útmutatók segítenek át bennünket a konyhaművészet összes buktatóján az előkészületektől az elkészítésen át egészen a kész fogásokig.

Az alapreceptek mellett, amelyekre sok fogás épül, a nemzeti és a nemzetközi konyhák számos klasszikusát, valamint fantáziadús változatokat és új kreációkat is megismerhetünk. Újdonság a hozzávalók képekkel ellátott listája, mert így az oldalakat pörgetve könnyen kiválaszthatjuk, hogy a rendelkezésünkre álló alapanyagokból mit is készítsünk. Több mint 700 oldalon és több mint 5000 remek fényképen ismerhetjük meg az alapvető hozzávalókat, a főzési technikákat és az alaprecepteket. A világ minden tájáról származó csábító ételek receptjeit pedig a szerzőpáros hasznos tippekkel és trükkökkel fűszerezte.
Günter Beer, Patrik Jaros: A sütés-főzés enciklopédiája – Konyhai alapmű – Tippek, trükkök lépésről-lépésre; Alexandra, 13.990 Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest