… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok A karma és a reinkarnáció

A karma és a reinkarnáció

„Rendkívüli életek sorozatán vagyunk túl valamennyien, ezeknek köszönhetjük jelenlegi életünket. És jelenlegi életünk készít fel az ezután következőkre.” Van élet a halál után – és ezt Barbara Martin a saját szemével látta. A karma és a reinkarnáció örök törvénye személyes beszámoló az újjászületés bonyolult világáról. Martin és társszerzője, Dimitri Moraitis közvetlen benyomásokon alapuló kötete a túlvilágról és a szellemvilágban szerzett megdöbbentő látnoki tapasztalatokról szól. Ez a karma rejtelmeit taglaló gyakorlati kézikönyv a spirituális síkok részletes térképe, a reinkarnáció működésének pontos ábrázolása.

Olyan kérdésekre kapunk választ, amelyek minden szellemi úton járó embert foglalkoztatnak:
– Feltárul előttünk a másvilág szerkezete és a karma működése.
– Hasznos tanácsokat kapunk a karmikus helyzetek megoldásához és a rossz karma létrehozásának elkerüléséhez.
– Rádöbbenünk spirituális feladatunkra.
– Segítséget kapunk a karmikus eredetű problémák felismeréséhez és feloldásához.
– Mély megértésre teszünk szert a személyes jellegű pénz, kapcsolatok, hivatás, lélek és test karmáját illetően.
– Megismerjük a nemzeti, faji, vallási karmát, illetve az egész világ sorsát érintő közös karmát is, amelybe beletartozik civilizációnk mostanában sokat vitatott túlélése, jövője is.
A karma és a reinkarnáció örök törvénye nagyszerű olvasmány a spirituális út elején járóknak szintúgy, mint a haladó tanulóknak. Valamennyien egy bonyolult isteni terv részei vagyunk. Ha e terv szerint cselekszünk, teljesíteni fogjuk földi küldetésünket. Ez a könyv épp ebben segít, rávezetve minket annak az ösvénynek a felismerésére, amelyen haladnunk kell.
Barbara Martin és Dimitri Moraitis: A karma és a reinkarnáció örök törvénye, Édesvíz Kiadó, 3590 Ft

Hozzászólások

Pin It on Pinterest