… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok A címlaptól a gyerekszobáig

A címlaptól a gyerekszobáig

Novemberben jelent meg P. Gál Judit, Rubin Kata és Rubin Kristóf interjúkötete, a Nevelésünk titkai. Halász Judit, Geszti Péter, Vekerdy Tamás, Lilu, Gálvölgyi János, Polgár Judit, Kiss Gergely, Szulák Andrea, Wolf Kati. Kilenc országosan ismert ember, kilenc szülő. Közülük ketten már nagyszülők. Ebben a könyvben nyilatkoznak először teljes részletességgel életük legféltettebb területéről: gyermekeik neveléséről.

Geszti Péter Liluval és Szulák Andival

Miért érzi magát esendő apának Vekerdy Tamás, az ország már-már egyszemélyes intézményévé váló gyerekpszichológusa? Mit szólt Halász Judit fia, amikor először ment el édesanyja koncertjére? Miért hisz abban Polgár Judit, minden idők legjobb sakkozónője, hogy már az óvodában is fontos a házi feladat? Mit gondol kilenc vitathatatlanul sikeres ember, mi a záloga annak, hogy gyermekük is ugyanilyen sikeres legyen?

A könyv olvasói nem recepteket kapnak a gyermekneveléshez, hanem önvallomásokat, amelyekből kiderül, az ismert és elismert emberek ugyanazokkal a gondokkal, kétségekkel, érzelmi mélységekkel és magasságokkal néznek szembe gyermekeik kapcsán, mint a hétköznapi emberek, mint bármelyikünk.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest