… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Programok 30 éves lett a Bikini

30 éves lett a Bikini

Ezúttal nem a nyár kedvenc ruhadarabja, hanem hazánk egyik legismertebb zenekara ünnepelte 30. születésnapját az Arénában. 20évvel ezelőtt ugyanitt, a Sportcsarnokban búcsúztak, de szerencsére azóta visszatértek, és dalaik mit sem vesztettek mondanivalójukból.

Régi és új dalok csendültek fel, egymást kiegészítve, egyesek új köntösben, szokatlan formában, mégis az igazi Bikinis hangulatban. Nem egy megszokott koncerttel készültek, hiszen volt ír zenekar, fúvósok, kórus, unplugged, tehát mindig történt valami  meglepő a színpadon. A régi tagok közül Gallai Péter játszott két dalt, ami az egyik legjobb része volt az estének. Megemlékezés is volt Daczi Zsolt tiszteletére, meghallgathattuk egyik legjobb szerzeményét a Temesvári Vasárnap c. instrumentális dalt is.

A kiadó marketing menedzsere, Kámán Ildikó átadta az aranylemezt, ami manapság igencsak nagy jelentőségű egy zenekar életében. Mindamellett, hogy egy szokatlan repertoárt állítottak össze, időnként szokatlan előadással, végig benne volt a levegőben, az igazi összetéveszthetetlen Bikini hangulat. Talán ezért is tud a zenekar sikeres lenni, és benépesíteni egy Sportarénát 2012-ben is.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest