… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Varázslatos fények az otthonodban

Varázslatos fények az otthonodban

A színek és a fények meghatározzák hangulatunkat, az illatok befolyásolják érzéseinket, így különösen fontos, hogy megfelelő hangsúlyt fektessünk rájuk. Ha hozzánk illő színekkel, fényekkel és illatokkal vesszük körül magunkat, rendkívül pozitív hatásokat tapasztalhatunk mindennapi életünk során. (x) 

Egy hosszú, meleg nyári nap után sokszor vágysz pihentető wellness kényeztetésre? Ilyenkor nincs is kellemesebb, mint egy frissítő fürdő, ami hozzájárul testi-lelki megújulásunkhoz és felfrissülésünkhöz. Ha igazi spa hangulatot szeretnél teremteni a fürdőszobádban, ez az illatos nyári újdonság,  nélkülözhetetlen kellék, hiszen szivárványhoz hasonló színjátékával és nyugtató illataival igazi kényeztető spa élménnyé varázsolja az otthoni fürdőzést.

A kertünkben és a teraszunkon sem kell lemondanunk az esténket beragyogó különleges fényjátékról és a kényeztető illatokról, hiszen a Színjátszó illatgyertya a szabadban is rendkívül mutatós és hozzájárul ahhoz, hogy érezd, ez a Te pillanatod. A virágba borult bükköny a friss dinnye és a nap érlelte málna illatával kiegészülve teremti meg kertedben és erkélyeden a harmóniát; a feketeszeder és a füge kombinációja pedig pezsdítő gyümölcsös frissességgel kényeztet a meleg nyári estéken.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest