… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Kipróbáltuk az új antibakteriális szappanokat

Kipróbáltuk az új antibakteriális szappanokat

Az új generációs Dettol antibakteriális szappanok, amellett, hogy hatékonyan veszik fel a harcot a baktériumok elleni küzdelemben, varázslatos illattal, bőrápoló összetevőkkel és vonzó külsővel színesítik meg a kézmosást. A Dettol jóvoltából kipróbálhattuk az új szőlős-levendulás folyékony szappant és a sensitive-et. (x)

A Dettol pumpás folyékony szappanjai három finom illattal és letisztult külsővel ötvözik a már jól ismert megbízható antibakteriális formulát, mely elpusztítja a baktériumok 99,9%-át. A Hidratáló Aloe Vera-val dúsított verzió finoman ápolja, a Tápláló kamilla és pamuttejet tartalmazó variáns gyengéden kényezteti, a Nyugtató szőlő és levendula kivonatot tartalmazó Dettol kézmosó gél pedig puhára varázsolja a kezet!

Új, illatos szappanok
A hagyományos szappanok rajongóira is gondoltak, ugyanis a termékcsalád három klasszikus antibakteriális szappannal is bővült. A Dettol Fresh szappan a friss citrus csábító illatával hódít, míg a Skincare bőrápoló összetevői segítségével táplálja, a Sensitive pedig gyengéden tisztítja az érzékeny bőrt.  Mindhárom szappanvariáció bőrápoló formulát tartalmaz, és megbízható védelmet nyújt a kórokozók ellen.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest