… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek Szépség és funkcionalitás: műanyag bejárati ajtók

Szépség és funkcionalitás: műanyag bejárati ajtók

A műanyag bejárati ajtók ma már a legnépszerűbb nyílászárók a modern lakások és épületek tervezése során. Azok az idők, amikor csak a funkcionalitás és a termék ára számított, már elmúltak. Az emberek már nem csak a praktikusságra, hanem az esztétikus megjelenésre is törekednek. A műanyag bejárati ajtók megfelelnek mindkét igénynek, azaz kiválóan ötvözik a megjelenést és a funkcionalitást.

Semmiről sem kell lemondania!

A modern és minőségi műanyag ajtók kiváló hő-, és hangszigetelő képességekkel bírnak, illetve rendkívül strapabíróak, időtállóak, vagyis a külső környezeti hatások, vagy a fizikai igénybevétel sem fog különösebb problémát okozni. Mindezek mellett a biztonsági szempontokról sem szabad megfeledkezni, hiszen egy bejárati ajtó esetében ez kulcsfontosságú kérdés. A legtöbb műanyag bejárati ajtó rendelkezik alapszintű biztonsági funkciókkal, azonban ezeket érdemes lehet kiegészíteni.

A Realtherm Kft. által gyártott minden műanyag bejárati ajtó rendelkezik a megfelelő biztonsági mechanizmusokkal, melyek igény szerint tovább bővíthetők. Emellett a kiváló alapanyagokból gyártott ajtók hő-, és hangszigetelése is párját ritkítja a hazai piacon. Mindezzel párhuzamosan a Realtherm Kft. az egyéni elképzelések megvalósításának a mestere, azaz óriási hangsúlyt fektetnek az esztétikus megjelenésre, mind a forma-, mind pedig a színvilág terén. Válassza Ön is a Realtherm Kft. termékeit, ha nem szeretne kompromisszumokat kötni a bejárati ajtó tulajdonságait illetően!  

A műanyag bejárati ajtó szín-, és formavilága

A műanyag profilok modern, elegáns megjelenésükkel a legkülönfélébb építészeti stílusokkal is harmonizálnak. Emellett rendkívül tartósak és időtállóak, így hosszú éveken át garantálják otthonunk biztonságát és komfortját. A különböző színű és mintázatú dekorfóliák révén a műanyag ajtók teljes mértékben testre szabhatóak, így elképzeléseinek szinte csak a képzelete szab határt. A széles körű szín-, minta-, és formaválaszték lehetővé teszi, hogy az ajtó harmonizáljon az épület külső homlokzatával, és ház egyik legszebb elemévé váljon. Természetesen tovább növelhetjük az esztétikai élményt, ha a műanyag bejárati ajtó az ablakokkal is összhangban van. Az időtálló szépséghez hozzátartozik az is, hogy a műanyag ajtók minimális karbantartást igényelnek, takarításuk pedig kifejezetten egyszerű. 

Összességében elmondható tehát, hogy a műanyag bejárati ajtók remekül ötvözik a funkcionalitást a megjelenés felé támasztott elvárásokkal. Ma már nem kell mérlegelnie, hogy a szigetelőképesség, a biztonság, vagy épp az esztétikai jellemzők alapján válassza ki leendő ajtóját. Az egyre bővülő szín- és mintaválaszték lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb megjelenést, míg a műanyag profilok magas minősége megfizethető árakon biztosítja a hosszú élettartamot és a biztonságosságot.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest