… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek A Lurdy Ház új, modern lendületben készül a Karácsonyra!

A Lurdy Ház új, modern lendületben készül a Karácsonyra!

2021, ezer féle változás éve! Nincs ez másként a Lurdyban sem! Modernizálás, átalakulás jellemzi az évet a Lurdy Házban, ahol az elmúlt hetekben a város legnagyobb ALDI-ja kapott helyet a frissen felújított szárnyban! Rengeteg ’mentes’ és fitt termékkel várják a vásárlókat.A Lurdy szolgáltatásaival és üzletválasztékával igyekszik az egészséges életmódra törekvők minden igényét kiszolgálni! Karácsonyhoz közeledve pedig ismét előtérbe kerül az adományozás témaköre.

Kihasználva a lezárások és szigorítások időszakát, a Lurdy felújításba kezdett és folyamatosan törekszik, hogy a látogatók igényeit leginkább figyelembevéve haladjon a modernizálással. A rendszeres látogatók észre vehetik, hogy minden nap változnak, szépülnek a Lurdy folyosói és üzletei már hosszú hónapok óta. Folytatódni fog ez még a következő évben is, mindaddig, amíg a teljes ház letisztult külsőt nem ölt.

Az üzletsorok is állandó változás alatt vannak, mivel a Lurdy célja hogy az új választék lefedje a vásárlói igényeket, kiszolgálva az egészséges életmódra törekvőket is, akik a ház rendszeres látogatói között kiemelt számban vannak jelen. Ez alapján esett a választás az ALDI üzletláncra, kínálatában ugyanis jelentős a különböző ’mentes’ termékek választéka. A karácsonyi készülődés időszakában ez a téma egyre több családot érint, sokan választják az olyan alapanyagokat, ami glutén-, laktóz- vagy cukormentes, így mindenki megtalálja az ünnepi asztalnál a kedvére való finomságokat!

A Lurdy Ház minden évben jelentős összeget fordít karitatív célokra, idén, karácsony alkalmával két különleges projektbe vágott bele. A mindannyiunk mögött álló két, sok szempontból embert próbáló év számos családot érintett nehezen, éppen ezért most karácsonykor a Lurdy Ház 10 hátrányos helyzetű család ünnepét teszi felejthetetlenné egyik jótékony projektük keretein belül! A pályázó családok „Karácsonyi Álmukat” egy levél formájában adhatják be, melyben kifejtik, hogy milyen 300.000 Ft értékű karácsonyi ajándék jelentene igazán sokat a családnak. A nyertes családoknak a nagyértékű ajándék mellé egy fantasztikus karácsonyi vacsora is jár, melyet egy nívós budapesti étteremből szállít ki nekik a Lurdy Ház december 24-én.

Ha karácsonyi ajándék, akkor gyerekek! Mi más is jutna eszünkbe először? Így a Lurdy Ház Angyala idén 150 nehézsorsú és árva gyermek karácsonyi ajándékát hozza el, valamint a Lurdy vendégül látja őket egy ünnepi vacsorán. Természetesen a műsor sem marad el, L.L. Junior fogja szórakoztatni a gyerekeket, hogy ez az ünnep igazán maradandó élmény legyen számukra!

Bár a tél sokaknak csak a hideget jelenti, a Lurdy izgalmakkal teli napokat tartogat mindenki számára! A Konferencia központ sokszínű rendezvény választéka mellett a Lurdy egy Téli Stúdióval kedveskedik, ami remek helyszínt biztosít azoknak, akik szeretnének különleges és hangulatos karácsonyi képeket készíteni akár az egész családdal. A Téli Stúdió, emellett minden hétvégén meglepetéseket is rejt, ilyen volt december első hétévégéjén a Mikulás látogatása, ezt követi december 11-én egy rendkívüli beltéri Alpaka simogató, majd az azt követő hétévégén, egy minden korosztálynak szóló DIY foglalkozás várja az érdeklődőket!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest