… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Hírek 3+1 érv a vidéki konferencia helyszínek mellett

3+1 érv a vidéki konferencia helyszínek mellett

A különféle céges rendezvények, konferenciák, találkozók megrendezéséhez olyan helyszín kell, mely többféle igényt is kielégít. A befogadóképesség, a szállás- és étkezési lehetőség és a reprezentatív környezet alapfeltétel. Emellett egyre fontosabb a hely hangulata, s az ott gyűjthető élmények sokszínűsége.

Sokan fedezik fel a vidéki lehetőségek előnyeit. Lássuk, mi az a 3+1 érv, mely miatt érdemes egy kicsit távolabbi úticélt választani.

1.Különleges vidéki környezet a fontos döntésekhez
Egy lényeges téma megvitatásához körültekintően kell a helyszínt megválasztani. A résztvevők nagyobb örömmel indulnak egy különleges tájra, kiszakadva a megszokott városi közegből. Ha esetleg fontos szavazás előtt áll a szervezet, ennek lebonyolítása is kellemesebb meghitt, nyugodt légkörben.

2.Könnyebb összpontosítás és kapcsolatépítés
Természetesen nagyon kényelmes, ha a cég székhelyén zajlik a konferencia. Így azonban nehéz magunk mögött hagyni a mindennapi munkát és teendőket, s csak az adott témára figyelni. Gyakrabban előfordulnak késések, s néhány résztvevő esetleg előbb távozik, mindennapi teendői okán.

Ha többnapos rendezvényról van szó, akkor különösen is megéri vidékre szervezni. Így kevésbé lesz „átjáróház” az esemény, hiszen a legtöbben az elejétől a végéig rászánják az időt a programra. Praktikus megoldás egy Budapest mellett konferencia helyszín, mely viszonylag könnyen megközelíthető, mégsem éri meg nap, mint nap ingázni, hanem mindenki igénybe veszi a felkínált szállást. Ezáltal a résztvevők jobban nyitnak a másik felé, s új szakmai kapcsolatok is kialakulnak.

3.Több szabad kapacitás
Míg Budapesten és más nagyvárosokban akár egyszerre több esemény is zajlik 1-1 hotelben, vidéken nagyobb az esély, hogy csak a miénk legyen a szállás. Ez sokkal pihentetőbb és egyszerűbb mindenki számára. Várhatóan a foglalás is zökkenőmentesebb, mint a zsúfoltabb, központi részeken.

Tágas terek, friss levegő, nagyszerű programok… A vidéki konferencia helyszínek is nagyon népszerűek, nemcsak a budapestiek. Mutatunk 3+1 érvet mellettük!

+1 Változatos konferencia programok

Ne feledjük, a konferencia nemcsak az előadásokról és megbeszélésekről szól! Számos változatos lehetőséget érdemes felkínálni a hivatalos program végeztével. Vidéken a következők biztosan elérhetők:

  • borkóstoló
  • kirándulás a környéken
  • sport
  • wellness élmények

Mindezek nagyszerű elemei lehetnek egy csapatépítőnek vagy továbbképzésnek is.

Összegezve: Sokan nem is sejtik, mennyire meghatározó a helyszín egy konferencia vagy más rendezvény esetén. A vidéki lehetőségek sok előnyt rejtenek, például varázslatos hangulatot árasztanak, s nagyszerű programokat kínálnak.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest