… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Álomalak sztárdiétákkal – Jennifer Aniston

Álomalak sztárdiétákkal – Jennifer Aniston

A színésznő szerint az ép testben ép lélek egyenlő azzal, hogy ha harmóniában vagy a külsőddel, akkor harmóniába kerülhetsz önmagaddal.

Jennifer titka: SIKERES FOGYÁS FEHÉRJEDIÉTÁVAL, JÓGÁVAL, FUTÁSSAL

A bűnözés néha belefér
Jennifer főként fehérjékre és zöldségekre épülő étrendet követ. Keményítőt tartalmazó ételeket ritkán fogyaszt, egyetlen gyengéje a pizza. Régi nagy kedvencét, a sajtburgert már szinte teljesen kiiktatta az életéből, viszont alkalmanként a sültkrumpli szalszával még belefér. „Imádok enni, de nem eszek meg mindent csak azért, mert finom. Ha valaminek egyáltalán nincs tápértéke, akkor arról boldogan lemondok, mert tudom, hogy ezzel sokat tehetek az egészségemért és a súlyomért.” Ezért leginkább fehér húsokat és párolt zöldségeket fogyaszt, melyek segítik az izmok épülését és hosszú ideig teltség érzetet is biztosítanak.

jennifer-aniston-alakjaA jól bevált fehéjediéta
A színésznő már régóta ugyanazt a diétát és sportolási szokásokat követve tartja formában magát és úgy tűnik, hogy bevált neki.  A napi rutinjába minden nap beleilleszti a jógát vagy a pilatest, hogy formában tartsa magát. Heti négyszer edz, 20 perc kardiómozgást 40 perc jóga követ. „Először nagyon nehéz volt, hogy a napi elfoglaltságaim mellett jusson időm minderre, de most már tudom, hogy ehhez kell alakítanom a többi programomat.” Jen nem tagadja, hogy 40 után tényleg nehezebb megőrizni az izmokat. „Ha csak egy hetet is kihagyok, mert például nyaralok vagy beteg vagyok, akkor látom és érzem, hogy az izmaim már hiányolják a munkát.” Amikor forgat, akkor nincs ideje napi 1,5-2 órát tornázni, ilyenkor 20 perc gyors tempójú futással igyekszik testileg-szellemileg friss maradni. „A jógában vannak olyan pozíciók, melyeket nagyon nehéz végigcsinálni, sokszor kényelmetlen ilyen helyzetekben perceken át tartanod a testedet. Viszont éppen ez az, ami arra nevel, hogy az élet más dolgaival is jobban megbirkózz!”

Jennifer tippjei: Hibátlan alakjának titka az, hogy sportolás előtt legalább két órával már semmit sem eszik, illetve utána is egy óráig csak tiszta vizet fogyaszt. Pilates tanára szerint ez azért hasznos, mert ezzel még jobban felgyorsul az anyagcsere, illetve hatékonyabb lesz a mozgás is. – „Ha nem akarsz nagy izmokat építeni, hanem inkább feszesíteni és kicsit szálkásítani szeretnél, akkor edzés után várj egy órát az evéssel.” – mondta Jen, aki szinte már szakértő a témában. „Amikor megtudtam, hogy köze van az alakformáláshoz annak, hogy mennyi idővel előtte és utána eszem vagy nem eszem, azóta folyton kísérletezem plusz egy-két órával, hogy valóban máshogy reagálnak az izmaim vagy sem.” – Ásványi anyagokkal, oxigénnel dúsított vizet iszik, mert így kevésbé lesz éhes. Sőt, a szervezet sokszor akkor is éhségérzettel jelez, amikor hiányoznak a megfelelő ásványi anyagok és vitaminok.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest