… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség A nyári cipő – Crocs

A nyári cipő – Crocs

A Crocs szandálok és papucsok tökéletes választásnak bizonyulnak abban az esetben, ha egész napos kényelemre vágyunk. A Crocs mindenkire gondolt, hiszen a férfiak, a nők és még a gyerekek is találnak a kínálatban megfelelő fazonú, stílusú és színű lábbelit, amennyiben Crocs lábbelire vágynak. A Crocs lábbelik egyik sajátossága, hogy nagyon jól illeszkednek a lábra és maximális kényelmet biztosítanak, akár a munkahelyen, akár egy városi sétán viseljük azokat. Nézzük is meg, miért annyira népszerűek ezek a lábbelik a nyári szezonban, miért is kedvelik annyira az emberek?

A Crocs egyedülálló lábbelijei

A Crocs papucsok és szandálok egy egyedülálló anyagból, a croslite anyagból készülnek. Ez az anyag több szempontból is biztosítja a láb kényelmét. A Crocs szandáloknak és papucsok szélesebb kialakítása maximális támogatást nyújt a lábnak. Aki egyszer belebújik egy croslite anyagból készült papucsba, soha többé nem kíván abból kilépni.

Végtelenül puha, nem izzad bele a láb és nem csak szárazföldön, hanem vízben is viselhető. Sokan éppen emiatt kedvelik annyira. Meg persze azért is, mert egy esősebb nyári napon is remek választás.

Vízálló tulajdonsága miatt kiemelkedő jellemzője még a gyors száradás és a könnyen is tisztítható. Kiemelkedő jellemzője még, hogy bőrbarát anyagból készül, ami sok ember számára igenis fontos szempont, amikor cipőt, szandált vásárol.

A Crocs papucsai, klumpái nem csak a civil emberek körében örvend nagy népszerűségnek, hanem azok is kedvelik, akik egész nap sokat talpalnak, például az éttermi vagy az egészségügyi dolgozók. Mivel a croslite anyag könnyen igazodik a lábhoz, így még estére sem dagad vagy fájdul meg benne a láb, márpedig az álló munkát végző személyeknek ez is egy kardinális kérdés, amikor cipő vagy szandálvásárlására kerül a sor.

A legnépszerűbb Crocs lábbelik vitathatatlanul a klumpa papucsok, amelyek szandálként is funkcionálnak. A croslite anyag alapvetően is jó szellőzést biztosít a lábaknak, amely hatást csak tovább fokozzák a papucsok kialakított „szellőzőnyílások”. A sarokpánt akkor tesz jó szolgálatot, ha egész nap sietünk, rohanunk, és ez a megoldás semmit sem von le sem a papucs értékéből, sem pedig az általa biztosított kényelemből.

A papucsot tervezők arra ébredtek rá, hogy az emberek igenis kedvelik a croslite anyagból készült lábbelit, így ma már sokféle lábravaló készül ebből az anyagból. A klumpától eltérő kialakítású papucsok, flip – flopok és még csizmák is megtalálhatók a Crocs kínálatában. Ráadásul igen változatos színekben, így nagyszerű kiegészítője lehet a nyári ruházatunknak. A gyerekek, azért is imádják, mert vidám színeket – rózsaszín, kék, citromsárga, mentazöld, lila – viselhetnek, a nők nem csak a klasszikus fekete és fehér színek közül válogathatnak, míg a férfiak általában épp ezeket az egyszerű, úgymond hagyományos színeket keresik és kedvelik.

A Crocs szandálokat és papucsokat, akár még egy laza napon is viselhetjük a munkahelyen. Egy könnyed nyári ruha, vagy egy póló és rövidnadrág kombináció és egy színben, fazonban passzoló Crocs papucs és szandál és kész is a nyári outfitünk.

Nyaralásra is ideális választás és nem csak gyerekeknek, akik még a vízben sem szeretik levenni ezeket a lábbeliket olyannyira kényelmesek. A férfiak is többnyire emiatt döntenek a Crocs lábbelik mellett, míg a nőket a komfort mellett, a dizájnos megjelenés is vonzza, márpedig a Crocs lábbelik között bőségesen találnak remek formatervezésű modelleket.

A Crocs cipők széles választékával találkozhatsz, ha ellátogatsz a CCC valamelyik üzletébe, vagy ha online, a webshopjukban keresgélsz. A CCC világ 29 országában van jelen, és legfőbb küldetésük, hogy mindenki megtalálja a kedvére való lábbelit és egyéb kiegészítőket.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest