… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség 10 Tuti tipp Pirner Almától az álomalak elérésére

10 Tuti tipp Pirner Almától az álomalak elérésére

  1. Ne akarj rögtön megszabadulni az ünnepek alatt felhalmozódott kilóktól. Fokozatosan, lépésről lépésre haladj, hogy tartós legyen a fogyás.
  2. Szánj magadra egy-két órát, és végezz újévi nagytakarítást! Irány a konyha, pakold ki a hűtődet. Szabadulj meg minden nem odaillő nasitól, karácsonyi maradékoktól, bele értve anyuka töltött káposztáját is!
  3. Vedd körül magad színekkel! Télen is meg lehet találni az egészséges, csalogató zöldségeket és gyümölcsöket, csak keresni kell. De óvatosan a friss gyümölccsel, inkább csak a déleőtti órákban fogyaszd magas cukortartalma miatt.
  4. Porciózz ki legalább napi háromszori étkezésnek megfelelő adagot, és igyál sok folyadékot! Ne egyél 1x -i érkezésre többet, mint a saját öklöd, inkább többször egyél keveset!
  5. A téli hidegben ritkábban kívánjuk az ásványvizet. Helyette nyugodtan fogyassz zöldteát, vagy különböző gyümölcsteákat.
  6. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy mozgás nélkül egyetlen fogyókúra sem lehet hatásos. Minimum heti háromszor egy órát szánj a testedre! Legjobb reggel túl lenni az edzésen, ha estére hagyjuk, gyakran már annyira fáradtak vagyunk, hogy nem tudjuk rávenni magunkat.
  7. A hideg miatt hajlamosak vagyunk lustálkodni, bevackolni az otthon melegébe. Ha végképp elhagyott az erőd, azért néhány lábemelést és felülést a szófán is elvégezhetsz.
  8. Ha egyedül nem megy: legjobb barátnőddel karöltve rendszeresítsétek a heti sportot, vagy keress csoportos órákat, ahol a hangulat is sokkal jobb. Csoportban sokkal jobban megy minden, vagy egy motiváló edző segítségével!A legjobb ezdés, amikor úgy telik el 1 óra, hogy észre se veszed! A Dollhouse órái ezt garantáják Neked!
  9. Próbálj ki eddig ismeretlen mozgásformákat! Az újdonság ereje minden sportnál felhajtó erő, válogass! Nagy kedvenc az Aerial jóga, amivel egész testedet átmozgathatod, ugrálás és pattogás nélkül. Ha pedig szereted magad megizzasztani, próbálj ki egy különleges GFlex órát, de a tánc kedvelőinek üdítő újdonság lehet a Salsa  vagy Showgirl Poledance is!
  10. Bátran kérd szakember segítségét! Sokan ott rontják el, hogy nem mernek edzőhöz, táplálkozási szakemberhez fordulni, inkább maguk oldják meg. Aztán a nyár rohamos közeledtével mindenki kétségbe esik és vad dolgokba kezd. Keress fel egy szakembert, aki a legjobb rendszert állítja össze testednek-lelkednek.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest