… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Vigyázz, kész, rázd! Növényi fehérjékben gazdag, finom shake

Vigyázz, kész, rázd! Növényi fehérjékben gazdag, finom shake

Olyan shake-et keresel, ami finom, növényi alapú és sok benne a fehérje? A TR90 V-Shake pont ilyen! Adagonként 19 g fehérjét tartalmaz, vagyis kitűnő választás egy-egy fontos sportesemény előtt, vagy ha növelni szeretnéd a napi fehérjebeviteledet – a TR90 V-Shake-re mindig számíthatsz! (x)

A TR90 V-Shake könnyen összekeverhető vízzel, és nagyon finom; vaníliás és csokoládés ízben kapható.  Bármelyiket is válaszd, biztos lehetsz benne, hogy kizárólag növényi alapú fehérjeturmixot iszol, amely nem tartalmaz laktózt, glutént vagy szóját.

Ÿ  Növényi fehérjékben gazdag, finom shake
Ÿ  Adagonként 19 g fehérje, amely hozzájárul az izomtömeg növeléséhez és fenntartásához
Ÿ  Vegán és vegetáriánus
Ÿ  Egyszerű formula
Ÿ  Édesítőszer: szteviol-glikozidok
Ÿ  Mesterséges színezékek vagy tartósítószerek nélkül

Fehérjedús nassolnivalónak is nagyszerű! A TR90 V-Shake-kel könnyedén növelheted a fehérjebeviteledet, és kiegészítheted az étrendedet, hogy az izomtömeg növelése és fenntartása által elérd a céljaidat.

KINEK AJÁNLOTT A TERMÉK ALKALMAZÁSA?
A TR90 V-Shake azoknak a 18 éven felüli nők és férfiak számára ajánlott, akik:
Ÿ  Fehérjedús nassolnivalóra vágynak
Ÿ  Teljesíteni szeretnék a 90 napos programot, és be szeretnék tartani a TR90 életmódot (étrend + edzés + egészséges praktikák)
Ÿ  Szívesen fogyasztanának egy olyan növényi alapú fehérjeturmixot, amely segít kihozni a legtöbbet az edzésekből, valamint hozzájárul az izmok növeléséhez és fenntartásához

Napi alkalmazás: Keverj össze 25 g TR90 V-Shake port fél liter hideg vízzel, és fogyaszd edzések előtt vagy után! Először töltsd meg a shakert folyadékkal, és csak utána add hozzá a port! Rázd 20-30 másodpercen keresztül! Ha nincs mérőkanalad, 25 g körülbelül két evőkanálnyi pornak felel meg.

A TR90 V-Shake nem tartalmaz szóját, laktózt, mogyorót vagy glutént. Bármely specifikus allergia esetén fogyasztása előtt konzultáljon az orvosával!
A TR90® V-Shake nem tartalmaz tejet vagy állati eredetű összetevőket. A termék a vegán és a vegetáriánus étrendbe is beleillik. A borsó és a barna rizs kiváló nem állati eredetű fehérjeforrás.

TR90 V-Shake – CHOCOLATE:
ÖSSZETEVŐK: Borsófehérjepor (61%)*, barnarizs-fehérjepor (31%)*, csökkentett zsírtartalmú kakaópor, természetes aroma, édesítőszer: szteviol-glikozidok)
*80% fehérjetartalom

TR90 V-Shake – VANILLA:
ÖSSZETEVŐK: Borsófehérjepor (63%)*, barnarizs-fehérjepor (31%)*, természetes vanília aroma, édesítőszer: szteviol-glikozidok
*80% fehérjetartalom

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest