… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Egészség Last minute bikinitippek

Last minute bikinitippek

Sokan az utolsó pillanatban veszik észre, hogy mindjárt itt a nyaralás vagy egy fontos esemény, ami miatt nagyon gyorsan, akár 1-2 hét alatt kell jobb formába kerülniük, leadniuk néhány kilót. Összegyűjtöttünk pár szuper last minute bikini tippet, hogy a legjobb formádat hozd a nyaralás alatt!

Turbó Diéta –  egzotikusan lágy banán és az izgalmasan pikáns sós karamella
Ha egy igazán hatásos diétát keresel és már csak egy vagy két hét van a nyaralásig, akkor próbáld ki a Turbó Diétát. Ez egy komplex étkezéshelyettesítő shake, ami önmagában kivált egy teljes értékű étkezést. Ezek a turmixokporok nem csupán fehérjét tartalmaznak, hanem ideális mennyiségben mindent, amire a szervezetnek a megfelelő működéshez és anyagcsere-folyamatokhoz szüksége van:

  • 40% egyedi összetételű fehérje, három különböző forrásból – A jobb felszívódás és az izomzat megtartása érdekében.
  • Természetes szénhidrátok, rostok és zsírsavak a jó közérzetért – Hogy kiegyensúlyozottak, fejfájásmentesek, lendületesek maradjunk a diéta alatt is.
  • 22 féle vitamin és ásványi anyag – Hogy vitamindús maradjon a táplálkozásunk.
  • A két új íz ráadásul gluténmentes is, így az erre érzékenyek is bátran fogyaszthatják.

A komplex összetétel azért hatalmas segítség a fogyókúrázóknak, mert diéta alatt, életmódváltáskor a legnehezebb az optimális tápanyagbevitel kialakítása, és ennek betartása. A legtöbb fehérjeturmix és zsírégető termék mellé szigorúan összeállított étrend szerint kell táplálkozni és rendszeres sportolással kell kiegészíteni, amire sokszor nincs idő, energia. Ha étkezéshelyettesítővel fogyókúrázunk, a kalóriákat sem kell számolni, nem kell vezetni, hogy milyen tápanyagból melyik étkezésre mennyit fogyasztottunk, hiszen egy turmix-étkezés pontosan a diétának megfelelő arányú összetevőkből áll. Ezeknek a speciális összetevőknek köszönhetően a Turbó Diéta® eltelít, segít optimális tartományban tartani a vércukorszintet, miközben megfelelő mennyiségű fehérjével és rosttal lát el, így a diétázók nem lesznek éhesek két étkezés között. A turmixokban 3 forrásból származó (szója, tej, joghurt), teljes értékű fehérje található, amik egymás hatását támogatják, így a nagyobb hatékonyságért nincs szükség extrém mennyiségű fehérje bevitelére.
2 új nyári íz: banán és sós karamella! Próbáld ki őket!

Tekerd le a pluszkilókat!
Mint azt korábban már megírtuk, van egy hely a belvárosban, ahol nemcsak isteni desszerteket és salátákat kóstolhatunk, hanem napjaink egyik legsikeresebb alakformáló edzését is kipróbálhatjuk, a Summer Shape-et is!

50 perc – 1200 kalória
Ha valóban csak pár heted van hátra a nyaralásig célszerű beiktatni heti két-három darab 50 perces edzést, ahol akár 1200 kalóriát is el tudsz égetni. Pár hónap alatt pedig esélyed lesz, hogy olyan változásokat érj el, amit máshol nagyon kemény edzéssel tudnál csak elérni (vagy nem tudnál).

Egy edzés alatt átlagosan 1200-1600 kalóriát tudsz elégetni, bőröd pedig feszesebb lesz, csökken a cellulitod, javul a vérkeringésed és méregtelenítesz is!  A készülék ötvözi a nyomás alatti vákuum masszást az infrafénnyel, így segíti a fogyást, az extra kalóriaégetést, és a rendkívül hatékony alakformálást. Mindezt kollagén kezeléssel kombinálva, amely hozzájárul a bőr megfiatalításához.
Személyes tapasztalat: formásabb, izmosabb lábak, feszesebb, zsírmentesebb has (2 mérettel kisebb nadrágok és szoknyák kellenek majd 2 hónap rendszeres edzés után)

Hatékony zsírégetés a növények erejével!
Ha szeretnéd kiegészíteni a hatékony zsírégetést egy otthoni szuper feszesítő krémmel is, akkor ajánljuk figyelmedbe a Biola Naturissimo fit testápoló balzsamot, amely tonizáló és vitalizáló testápoló is. Biológiailag értékes esszenciális olajokat és aminosavakat juttat a bőrbe, a karnitin valamint az A-, B3-, B5-, B6-, E- és a folsav vitaminok a rejuvenált bőrállapot kialakulását segítik.
Alkalmazása: A megtisztított, nedves, ápolandó bőrfelületet vékony rétegben bemasszírozzuk a testápolóval. A cellulit kezelések otthoni kiegészítő bőrápolójaként is előnyösen használható.

Naturissimo slim testkontúr gél: különösen előnyös az ún. narancsbőrrel érintett, tartalék lipideket erősen raktározó bőrfelületen kúraszerűen alkalmazni a mindennapos aktív testmozgás mellett. Kávébab, borostyán, centella, és hamamelisz kivonatokat, valamint rozmaring és fahéj illóolajokat tartalmaz.
Alkalmazása: A narancsbőr vagy cellulit által érintett nedves bőrfelületre naponta kétszer vékony rétegben felvisszük a gélt. Célszerű a kezelést 6 héten át rendszeresen folytatni. Ajánljuk a csökkentett kalória bevitelt és az ún. salaktalanító tea ivókúrát a tea alkalmazási figyelmeztetései figyelembe vétele mellett egyidejűleg alkalmazni.

Profi zsírégetés: Hyper Carnitin
Az ALC a közismert L-karnitin fejlettebb, nagyobb potenciálú formája. A prémium karnitin készítményekben általában megtalálható az ALC is, de kisebb mennyiségben. A Scitec Nutrition palettájában most először jelenik meg ez a prémium minőségű hatóanyag, ennyire koncentrált formában, nagy dózisban!
Hogyan szedd?
Vegyél be 1 kapszulát naponta, reggel, üres gyomorra.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest