… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Dizájnos, irodai íróasztali lámpák

Dizájnos, irodai íróasztali lámpák

Az irodai munkához nagyon fontos a megfelelő irodai környezet, hiszen, ha nem érezzük jól magunkat ott, ahol dolgozunk, akkor akár még a teljesítményünk is csökkenhet. A kényelmes irodai szék és asztal éppen úgy hozzájárul a teljesítményünk fokozásához, mint egy zöld cserepes növény, vagy éppen egy olyan fényforrás, amely nem kápráztatja a szemet és még egyéb, munkánkat segítő funkciók is megtalálhatók rajta. Ilyen lehet az érintő kapcsolós, a digitális kijelzővel ellátott, vagy éppen a csíptetős irodai lámpa, amelyet bárhol elhelyezhetünk az asztalunkon. Ezek a lámpák nem csak a munkánkat segítő funkciókkal vannak ellátva, hanem nagyon dizájnosak is, így a modern iroda elengedhetetlen tartozékai is lehetnek.

Irodai LED lámpa, változtatható színhőmérséklettel

Manapság egyre nagyobb teret hódítanak a LED lámpák, hiszen ezekkel a lámpákkal nem csak energiát takaríthatunk meg, de nagyon költséghatékonyak is. Ilyen irodai lámpa a Globo által megálmodott, asztali, modern, LED modult tartalmazó LED lámpa, amely változtatható színhőmérséklettel rendelkezik, és bármely irodában, vagy dolgozószobában megállja a helyét.

A Philips márka is kiszolgálja a modern igényeket

Amennyiben az irodánk a modern stílust képviseli, és a letisztult, mégis elegáns irodai berendezések dominálnak az irodánkban, úgy a Philips asztali lámpák közül is keresgélhetünk. A Philips EcoVision Crane asztali LED lámpa hűvös eleganciája, karcsú vonalvezetése, fekete színe és modern megjelenése, nem csak a modern irodákhoz passzol, hanem bármilyen stílusban berendezett irodában hasznos lehet. Hiszen ez az USB kábellel ellátott íróasztali lámpa amellett, hogy LED modult tartalmaz, még a fényszín kibocsátásával – hideg fehér – is nappali hangulatot csempész az irodánkba. Ezért, ha este kényszerülünk az irodába maradni, akkor is teljesítményre sarkall bennünket.

Asztali lámpa, a természetesség híveinek

A REDO asztali lámpája azok számára okozhat örömet, akik az elegáns megjelenésű lakberendezési tárgyak mellett, a természetes anyagokat is előnyben részesítik. Az Alias asztali lámpa famintázatos anyaga és meleg fehér színt kibocsátó fénye nem csak az irodai munkákhoz, hanem a munka közbeni lazításhoz, például az olvasáshoz is kedvet hoz.

Dizájn felsőfokon

Forrás: Pinterest (fabiola troncoso)

Ez a LED lámpa nem csak a megjelenésében különleges, hanem azért is, mert akár 120 fokos szögben is elfordítható. Emellett ki-bekapcsoló érzékelővel és még USB porttal is rendelkezik, ami lehetővé teszi az okostelefon és más hordozható eszköz, lámpára történő csatlakozását és újratöltését.

Az előkelőség és az Osram lámpa

Az Osram irodai, Silento Tavolo asztali LED lámpa modern megjelenését az elsődleges anyaga, azaz az alumínium, illetve az elsődleges színe, a fehér adja. A lámpatest teljesítménye 6 W LED modul és meleg fehér fényszínt bocsát ki.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest