… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Blog Mosolyogj bátran!

Mosolyogj bátran!

Igyekszem odafigyelni a szám és a fogaim megfelelő ápolására, így szerencsére nincs is problémám velük. Viszont a szépet is lehet még fokozni, így voltam ezzel a fogaim fehérségét illetően is. A napi kétszeri fogmosás nálam alap, de sajnos emellett is nyomot hagy a kávé, a tea és az élelmiszerek, így a Smilepoint meghívására ellátogattam egy gyors, de biztonságos fogfehérítő kezelésre.

Fájdalommentes fogfehérítés, amely nem roncsolja a fogakat
A Smilepoint-ban a fogfehérítés eljárása során, a jelenlegi legmodernebb, hidrogén-peroxid és karbamid-peroxidtól mentes fogfehérítő gélt használják, amely nem roncsolja a fogakat és valóban fájdalommentes a fogfehérítés folyamata.

Én a Smilepoint belvárosi szalonját választottam, mert az esik hozzám legközelebb. A szalon nagyon impozáns, letisztult berendezésű, hangulatos.
Egy rövid cég és eljárásismertető után neki is láttunk a fogfehérítés folyamatának, melynek első lépéseként felmértük a fogsorom fehérítés előtti színét. (Hogy legyen mihez viszonyítani.)

A kezelést végző/felügyelő lány felbontotta a steril Smilepoint fogfehérítő készletet, én helyet foglaltam a kapszulára emlékeztető székben, majd a fogaim megtisztítása után felhelyeztem a fehérítő géllel feltöltött szilikonsínt és megkezdődött a szépülés. 15 perc után, szájöblítés, a szilikonsín elmosása majd újra feltöltése és újabb 15 perc kezelés következett. Mindez összesen háromszor. Ennyi. Nem fáj, nem csíp, gyors, megfizethető és eredményes.

Akit érdekel, hol lehet kipróbálni: smilepoint.hu

Pin It on Pinterest