… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Zárd a napot gyengéd tisztítással a Nu Colour® Waterproof Makeup Remover-rel!

Zárd a napot gyengéd tisztítással a Nu Colour® Waterproof Makeup Remover-rel!

A vízálló és a hosszan tartó smink lemosása néha igazi gondot jelent. Ám megérkezett a Nu Colour Waterproof Makeup Remover, amely megkönnyíti a dolgunkat.

A kétfázisú formula két lépésben fejti ki hatását. A két elkülönülő réteg azonnal szembetűnik: egy Nu Skin-kék fent, egy áttetsző lent. Rázza össze, és a két fázis elegyítésével aktiválódik a formula, amely segít Önnek a smink gyengéd, mégis hatékony eltávolításában a szemekről és az ajkakról, s még a tartós alapozót is fellazítja. Használata közben az aminosavak keveréke kondicionálja a bőrt, ezáltal sima és puha külsőt kölcsönöz a szemhéj és az ajkak érzékeny területének. A Nu Colour Waterproof Makeup Remover gyengéd hatékonysága biztosítja, hogy tiszta, friss szemekkel és ajkakkal zárja a napot, de kisebb igazítások végzésére is tökéletesen megfelel, ugyanis a smink elmaszatolása nélkül teszi lehetővé annak korrigálását.

AMIÉRT SZERTEJÜK

  • Simává és puhává varázsolja az ajkakat és a szemhéjakat.
  • A szemek és az ajkak érzékeny területén is használható.
  • Nem hagy zsíros érzetet a bőrön.
  • Illatmentes formula
  • Megalkotása közben az érzékeny bőrt tartottuk szem előtt.
  • Szemészek által tesztelt: kontaktlencsét viselők számára is használható.

A KÉTFÁZISÚ FORMULA EREJE

  • Az olajbázisú réteg fellazítja a sminket.
  • A vízbázisú réteg eltávolítja a maradékot, valamint frissíti a bőrt.
  • Rázza össze őket, hogy együttes erővel aktiválják a formulát!

A Nu Colour® Waterproof Makeup Remover használata után arcot kell mosni?
Nem feltétlenül. Azt tanácsoljuk, hogy a Nu Colour Waterproof Makeup Remover-t egy teljes rutin részeként használja. A smink lemosása után alkalmazza valamelyik Nu Skin tonikot, vagy próbálja ki a Nutricentials® termékcsaládot!

A Nu Colour Waterproof Makeup Remover tartalmaz olajat?
Igen, ez okozza a folyadékok szétválását, ám nem hagy zsíros érzetet a bőrön.  Nagyszerűen eltávolítja a sminket, miközben simává és puhává varázsolja a bőrt.

A Nu Colour Waterproof Makeup Remover használható tartós műszempillán?
Habár a Nu Colour Waterproof Makeup Remover biztonságosan használható a szempillákon, nem ajánljuk. Miután a tartós sminket is könnyedén eltávolítja, előfordulhat, hogy a hatékony formula feloldja a műszempilla rögzítéséhez használt ragasztót.

Mi teszi különlegessé a Nu Colour Waterproof Makeup Remover-t?
A termék azon felül, hogy eltávolítja a hosszan tartó és a vízálló sminket, védelmet biztosít a szem és a száj érzékeny területének. A készítmény egyedülálló összetevő-keveréke ráadásul nyugtatja is a bőrt.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest