… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Szuper dögös lett az új Boss Bottled united!

Szuper dögös lett az új Boss Bottled united!

A BOSS Parfums örömmel jelenti be 2018-as Futballkampányát,amely nemzetközileg elismert, kimagasló tehetségű labdarúgók sikerhez vezető útját ünnepli. Julian Draxler, Philippe Coutinho, Harry Kane és Alvaro Morata: egy szélső, egy támadó középpályás, egy csatár és egy befejező csatár. Négy kulcspozíció a labdarúgásban, amelyet négy rendkívüli tehetség tölt be. Négy férfi, akik megtestesítik a mai férfiideált. Férfiak, akik úgy valósítják meg álmaikat, hogy közben hűek maradnak önmagukhoz. Minden nap, minden órájában. A körülményektől függetlenül.

AzújBOSS Parfums futballkampány azt kutatja, hogyan ültetik át a játékosok a pályán fontosnak tartott értékeket a való világba. Integritásuk, szenvedélyük és lojalitásuk ösztönzően hat a szurkolókra, s arra inspirálja őket, hogy maguk is többre törekedjenek életükben, hogy a lehető legjobbat hozzák kiönmagukból, egyesítve erőiket. AhogyDraxler, Coutinho, Kane és Morata mesélnek a sikerhez vezető útjukról, a szurkolók megértik, hogy a hozzáállásuk és az általuk fontosnak tartott értékek sikerük meghatározó alapkövei. Szenvedély éselszántság, amelynek révén a hajdanán az utcán focizó gyermekek felnőttként ma már olyan stadionokban játszhatnak, ahol milliónyi rajongó kíséri figyelemmel játékukat. Klubcsapattól függetlenül a környezetük iránti tiszteletük emelte a labdarúgást arra a státuszra, ahol ma van. A kampány kiemeli ennek fontosságát, így a játékosok értékeire világít rá és arra, hogyan élnek a hétköznapokban is ezen értékek szerint. Hogyan mutatkozik meg integritásuk minden cselekedetükben. A pályán elért sikerekért bálványként imádják őket. Valójában azonban a pályán kívüli életvitelük teszi őket példaképpé.

A reklámkampány forgatása Terence Nealenevéhez fűződik, a fotókat Vincent Flouret készítette. A vizuális anyag erőteljesen érzelmi töltetű, inspirálóan mesél a sikertörténetekről, csapatmunkáról és elszántságról – a labdarúgásban ezek jelentik a kulcsot agyőzelemhez.

A BOSS BOTTLED UNITED ILLAT
Az új futballkampány ünnepléseként a BOSS Parfums bemutatja a BOSS BOTTLED UNITED illatot, amely egy új limitált kiadás. Azok számára, akiknek cselekedeteit a szenvedély, lojalitás és integritás határozza meg.Az illat a játékosok sikerhez vezető útját, egy belvárosi futballpálya hangulatát megidéző illatba zárja. A szabadtér hűvös fuvallatát a város melegségével ötvözi.Az eredmény egy ellenállhatatlanul üde illat, amely úgy született, hogy ügyes csavarral módosították az eredeti BOSS BOTTLED összetevőit. A fejjegyeknél a dél-afrikaiBuchu nyitja a sort vérnaranccsal kombinálva az intenzív citrusos hatásért. A szívjegyeknél a fodormenta, a borsmenta és azOrris Concrete élénkséget kölcsönöznek az illatnak, a Vetiver, a Pacsuliés a Cashmeran pedig a fás meleg eleganciát képviselik. Az ezüstös árnyalatú üvegbe rejtett illat megidézi a legjobban teljesítő játékosoknak járó, jól megérdemelt trófeákat.

 A NAGYKÖVETEK

Julian Draxler
A labdarúgás világában ritka képességgel bír, ugyanis mindkét lábbal remekül játszik (kétlábas). Iszonyúan gyors a pályán, lövései bombasztikusak, a német szélső játékos Julian Draxler abban hisz, hogy a siker titka a kemény munka, az önmagunkba vetett hit és az eltökéltség beteljesülése.

 Philippe Coutinho
Nem csak éleslátásának, kiváló passzainak, cseleinek, parádés távoli lövéseinek köszönheti nemzetközi hírnévét, a brazil támadó középpályás játékos kiváló gólpasszokat is ad csapattársainak. Kimagaslóan jó térlátása és passzai miatt kapta a Little Magician (Kis bűvész) becenevet. Ő az a játékos, aki tökéletesen életre kelti a BOSS Parfums futballkampány értékeit.

Harry Kane
Az angol csatár, Harry Kane több, mint 100 gólt szerzett eddigi pályafutása során a Premier League-ben. Ő az első olyan játékos, aki egy év alatt hatszor mesterhármast lőtt, hatszor nyerte el a Hónap játékosa címet és két alkalommal az Aranycipőt. Tökéletesen megtestesíti azt a vitalitást és lendületet, amelyet az új BOSS Parfumsfutballkampány tükröz.

 Alvaro Morata
A spanyol befejező csatárAlvaro Morata villámlábú, hihetetlenül gyors, rendkívül energikus és kiváló mozgástechnikával rendelkező játékos. Fontos számára a kapcsolat a szurkolókkal és a jótékony célok támogatása. Nemrégiben leborotválta a haját, hogy ezáltal is kifejezze együttérzését beteg gyermekekkel. A szenvedélyt, integritást és a tiszteletet testesíti meg, ami egyben az új kampány fő üzenete is.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest