… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Szépség Drámai tekintet másodpercek alatt

Drámai tekintet másodpercek alatt

Nyisd ki a tekinteted az új Max Factor Rise & Shine Szempillaspirállal, egy új, intelligens szépségkellékkel, melyet fehérjék és az E-vitamin egyedülálló kombinálásával fejlesztettek ki. Homokóra formájú, sűrű szálú keféje arra született, hogy minden egyes szempilládat új, eddig sosem látott magasságokba emelje.A Max Factor sminkmestereinek segítségével kifejlesztett Rise & Shine Szempillaspirál megfelel a nők speciális napi szépségigényeinek. A szempillaspirál a szálak egyenkénti megemelésével és volumenizálásával megváltoztatja a tekintetedet és a szemkörnyéket, gyönyörűen keretezi a szemet, ragyogó kölcsönhatást teremtve a szemöldökkel – szemeid még nagyobbak és vonzóak lesznek.

Finomíts és alkoss precíz, gyönyörű vonalakat
A Max Factor High Definition Szemtus intenzív, gazdag színt kínál egyetlen vonással. Az akár 8 óráig tartó, azonnali hatásért a tus finom hegy lehetővé teszi a tökéletes és tartós végeredményt. A gyorsan száradó formula könnyen használható, kenődésmentes tetovált hatást és hibamentes alkalmazást biztosít. Itt csak a képzelet szabhat határt!

A tökéletes szemöldök titka
A Max Factor Brow Shaper Szemöldökformázó ceruzával elérheted a legyszebb szemöldök-emelő hatást. A krémes finomságú ceruza tökéletesen kitölti a szálak közti hézagokat vagy a hiányokat, a különleges kefe pedig segít tökéletes helyükre fésülni a szálakat. A kenődésmentes és hosszú élettartamú formulák mellett egy kis applikátor segít a megemelt hatás és a gyönyörűen keretezett tekintet elérésében. Minden természetes árnyalatban elérhető. Készíts másodpercek alatt vastagabb, sűrűbb szemöldököt a Max Factor Real Brow Fiber szemöldökceruza segítségével, amely egyszerű vonásokkal ad „szálakat” a szemöldöködhöz – speciális 3D textúrával rendelkezik és természetes hatást kölcsönöz. Szálpótló működésének és finom hegyének köszönhetően valósághű végeredményt, gyönyörű szemöldököt biztosít. Öt színárnyalatban érhető el, amelyeket a Max Factor sminkművészei gondosan válogattak össze.

Üde tekintet
Nyisd ki a tekinteted az új Max Factor Rise és Shine Szempillaspirállal – engedd, hogy homokóra formájú, sűrű szálú keféje és különleges formulája minden egyes szempilládat új, eddig sosem látott magasságokba emelje! Ezután nincs más dolgod, mint egész nap ragyogni!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest