… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Videók A népszerű könyvsiker most a filmvásznon

A népszerű könyvsiker most a filmvásznon

16_rovidA LÁNY A VONATON (16E)

gat_700Rachel (Emily Blunt) minden áldott nap felül a vonatra, hogy bemenjen a városba, és minden áldott nap kétszer elhalad a régi háza előtt. A ház előtt, ahol a volt férje (JustinTheraux) az új feleségével (RebeccaFerguson) és nemrég született gyermekükkel lakik. Rachel képtelen elengedni a múltat, és miközben fájdalmát alkohollal próbálja enyhíteni, egyfiatal párról talál ki történeteket, akiket a várakozó vonatról figyel meg.  A nőelképzelése szerint Megan (HaleyBennett) és Scott (LukeEwans)élete tökéletes: gyönyörűek, szerelmesek és hűségesek egymáshoz.

Ám egy nap valami olyan megdöbbentőt pillant meg a vonat ablakából, ami mélységes félelemmel tölti el. A kétségbeesett nő mindenáron ki akarja deríteni az igazságot. Tanúnak jelentkezik a rendőrségen, ám alkoholizmusa és emlékezetkiesései miatt senki se hisz neki – még ő maga sem…

A film Paula Hawkins azonos című krimije alapján készült, amely hónapokig vezette világszerte a könyves sikerlistákat. A hátborzongató thrillert az Oscar-jelölt A segítség című dráma rendezője, Tate Taylor jegyzi, az operatőri székben a dán Charlotte BruusChristensen (A vadászat, Távol a világ zajától) foglal helyet, a feszült és meghökkentő pillanatokban bővelkedő film zenéjét pedig a négyszeres Oscar-jelölt DannyElfman (Milk, Nagy Hal, Good WillHunting) írta. Afőbb szerepekben Emily Blunt, Luke Evans, RebeccaFerguson, HaleyBennett, valamint JenniferAniston férje, JustinTheroux és a Jóbarátok egykori sztárja, Lisa Kudrow látható.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest