… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Világhírű topmodell reklámozza a kecskeméti Mercedes-Benz CLA-t

Világhírű topmodell reklámozza a kecskeméti Mercedes-Benz CLA-t

A hamarosan kizárólag Kecskeméten készülő Mercedes-Benz CLA közös fotósorozaton és kisfilmben szerepel Karlie Kloss világhírű amerikai topmodellel. A fotókat Jefferson Hack iránymutatásai alapján a szintén világszerte ismert Ryan McGinley készítette, hogy a 2013-as Mercedes-Benz Berlin Fashion Week kulcsmotívumaként szerepeljenek. A berlini divathét egyben a világszínvonalú stílusforradalmár, a CLA világpremierjeként is szolgált.

McGinley a sziklás kanyonok és a megsárgult fű lélegzetelállítóan természetes környezetében örökítette meg a fehér, hullámzó Chloé darabokat viselő Karlie Klosst. A Jefferson Hack vezetésével készült felvételeken Kloss és McGinley kiemeli a Mercedes-Benz CLA provokatív, avantgarde stílusforradalmár karakterét.

Az eredetileg Chicagóból származó Karlie Kloss felfedezése, 13 éves kora óta lázban tartja a divatvilágot. Az elmúlt években olyan legendás tervezők kifutóin volt látható, mint Karl Lagerfeld, Marc Jacobs, a Louis Vuitton, nemrégiben pedig újabb kétéves szerződést kötött a Christian Diorral.

A 2013-as őszi-téli, „Untamed” („Megszelídíthetetlen”) című fotósorozat a legfrissebb tagja a szemet gyönyörködtető vizuális kulcsmotívumoknak, melyek a Mercedes-Benz design és a stílus fogalmának egyedülállóan közös jellemzőit ünneplik. A korábbi évek során látható volt Nick Knight sorozatán a Gareth Pugh-t viselő Julia Stegner és a Mercedes-Benz SLS AMG, míg Miles Aldridge a látványos Philip Treacy kalapot viselő Milla Jovovich-ot és az E-osztály Cabriót fotózta.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest