… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Válassz okosan és hidratálj úgy, ahogy Jennifer Aniston is teszi

Válassz okosan és hidratálj úgy, ahogy Jennifer Aniston is teszi

Létezik annál inspirálóbb, mint a nyári, szikrázó ég, és rajta a gömbölyded, könnyeden formálódó bárányfelhők? Vagy az eső kopogása az ablakon? A természet kulcsszereplője, a víz, mely folytonos körforgásban van, egy globális márkát is megihletett: a GLACEAU smartwatert, melyAnglia, Kanada és Ausztrália, valamint az USA után májustól itthon is kapható! A felhők által inspirált vízkülönlegesen tiszta, friss és finom ízzel, megnyerő palackban garantálja a hidratáltságot, járjunk bárhol a nap során.

A GLACEAU smartwater márka népszerű nagykövete, Jennifer Aniston is az okos vízválasztásnak köszönheti frissességétés hidratáltságát. Az okosan készített, innovatív terméketa víz természetes körforgása ihlette: a gőzdesztillációs technikával végzett eljárás során a természetes ásványvizet elpárologtatják, a lecsapódó vízpárát felfogják, majd ahhoz ásványi sókat adva érik el a smartwater különlegesen tiszta, friss és finom ízét. A magnéziummal, káliummal és kalciummal dúsított víz egyedi eljárással és a legkorszerűbb berendezések segítségével készül a tiszta és friss íz érdekében – mostmár hazánkban is!

Világszerte már nagy sikereknek örvend aglobális márka, melydekoratív palackban, 600 és 1100 mililiteres kiszerelésben érkezik Magyarország mintegy 1500 boltjába májusban. Azáltal, hogy korunk elvárásaihoz és trendjeihez maximálisan illeszkedik, célja, hogy megkönnyítse azoknak a mindennapjait, akik számára fontos a hidratáció, és az, hogy a legjobbat hozzák ki magukból.

A GLACEAU smartwater leginkább az újdonságokra nyitott fiatal felnőtteket, prémium termékeket fogyasztó, tudatos vásárlókat szólítja meg, akik a napközbeni rohanás közepette is okos választással szeretnének felfrissülni.A GLACEAU smartwater okos termék, ideális a mindennapi hidratáláshoz a gyors és kíváncsi fogyasztói réteg számára, akik egyedi életstílusukhoz illő, kifinomult márkára és termékajánlatra vágynak.A GLACEAU smartwater márka jól illeszkedik a Coca-Cola Magyarország széles portfóliójába, amelyben a vállalat 94 különböző italt kínál 201 különböző kiszerelésben és 18 különböző méretben.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest