… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Útikalauz síelőknek: 3 mesés osztrák síparadicsom

Útikalauz síelőknek: 3 mesés osztrák síparadicsom

Te is vágysz a szikrázó napsütésre a borongós őszi napok után? Íme három mesébeillő osztrák síparadicsom, ahol romantikázhatsz a pároddal, vagy megismerheted az álomférfit. Ezeken a tájakon gyönyörűre barnulhatsz és kipihenheted vagy kisportolhatod magadból a szürke hétköznapok okozta stresszt. A testi-lelki újjászületés pedig garantált – osztrák módra. (x)

Ha gourmet vagy: Stájerország
Stájerország a tökéletes úticél számodra, ha valódi osztrák kulináris élvezetre vágysz. A világhírű stájer vendégszeretet, valamint a nagy odaadással készült és tálalt gasztronómiai különlegességek, pl. a mézeskalács, vagy a „Frittaten Suppe” – egy pillanat alatt családias hangulatot teremtenek. Ne aggódj, itt nem fogsz plusz kilókat felszedni: a bőséges ebéd után csússz egyet az elsőosztályú sípályák valamelyikén és élvezd a száguldást.

Ha vonz a luxus: Arlberg
Különleges nő vagy? Akkor síeléskor válaszd a felső tízezer kedvencét, az elegáns Arlberget, amely nem hiába legendás, hiszen egykor Diana hercegnő is ide járt síeni. A porhóval borított pályák tökéletesek a dinamikus síelők számára, ráadásul annyira változatosak, hogy itt biztos, nem kell egy nap kétszer ugyanazon a pályán lecsúsznod. A csodálatos apres ski hangulatot pedig fokozza, hogy olykor hírességeket is megpillanthatunk forraltborozás vagy gőzgombócozás közben a jól eső sportolás után.

Ha ismerkednél, buliznál: Nassfeld
Síelés, buli és új emberek? Irány Nassfeld! Az Alpok leghosszabb kötélpályáján, a Millennium Express felvonóval 2000 m magasban élvezheted a tél örömeit: ilyenkor Nassfeld az Alpok legnagyobb napozóteraszává alakul át, ahol a hütték, éttermek, és bárok ellenállhatatlan gasztronómiai kalandjainak és a hófödte hegycsúcsok közötti szikrázó napsütésnek köszönhetően felejthetetlen apres ski élményekben lehet részed – két csúszás között.

Megjött a kedved? Nézd meg az idei tél legvonzóbb ajánlatait!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest