… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Top 5 alsónemű és hálóruha férfiaknak

Top 5 alsónemű és hálóruha férfiaknak

Az talán mindenki számára egyértelmű, hogy a férfiak és a ruhavásárlás nincsenek túl jóban. Talán ezért is hordják sokszor előszeretettel a tíz éve vásárolt darabokat – azonban ez sem kényelmi, sem higiéniai szempontból nem túl jó szokás. Azon férfiak számára, akik tényleg utálják a vásárlást, hoztunk öt darabot, melyek beszerzésével le is tudják az éves ruhavásárlást. Nézzük meg tehát együtt, hogy milyen alapvető darabokat kellene beszerezned.

Fehérnemű

A férfi alsónadrág tipikusan egy ilyen darab, hiszen ezek fontos funkciót töltenek be – emiatt ajánlott gyakran újakat venni belőlük. A vásárláskor fontos, hogy a megfelelő méretet, minőséget és anyagot válaszd ki – hiszen csak így biztosít kényelmes viseletet. Anyagát tekintve általában a pamut és a bambusz darabokat ajánlják a gyártók – hiszen ezek biztosítanak megfelelő szellőzést, valamint bőrirritáció nélküli viseletet. Ennek oka, hogy a pamut az egyik legpuhább anyag, nagyszerű légáteresztő képességgel. Minőségüket tekintve érdemes a kicsit magasabb árkategóriás termékek közül választani, de fontos megnézni az anyag összetételét és rugalmasságát is. Ezeken kívül a megfelelő méret kiválasztása okozhat még problémát. Ez érthethő, hiszen a túl nagy méret nem fog megfelelő tartást biztosítani, a szükségesnél kisebb azonban szorítani fog és a kényelmetlen viselet egész napos rossz érzést eredményez majd.

Fazonját tekintve a sztenderd laza alsónadrág, a boxeralsó, valamint a fecske közül választhatunk. A laza alsónadrág nagyon kényelmes otthoni viseletet tesz lehetővé. Azonban nem túl jó a tartása – emiatt aktívabb napokra nem igazán ajánlott. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a hétvégi kanapén töltött időre ne lenne tökéletes választás. Ezzel szemben a boxer jó tartást biztosít – ezzel együtt viszont nem annyira kényelmes otthoni lustálkodáshoz. Végezetül a fecske – amely mára nem örvend túl nagy népszerűségnek – biztosítja a legjobb tartást és emellett igazán kényelmes is. Tehát a közvéleménnyel ellentétben bátran választhatod őket!

pIlletve a fehérneműknél maradva ma már a férfiak számára is elérhetőek különböző alakformáló megoldások. Az alakformáló pólók és trikók esetében az anyag a derék- és hastájékot formálják hatékonyan. Az alsónadrág pedig derékban és combokban karcsúsít, de természetesen ezt nem a kényelmes viselet rovására!

Pizsama

Továbbhaladva az éjszakai ruhadarabokra, nagyon fontos a megfelelő férfi pizsama megtalálása. Az alsónadrághoz hasonlóan az ideális anyag, méret és minőség az elsődleges szempont a vásárlás során. Anyagukat tekintve igazán széles a kínálat, azonban itt is a pamut és bambusz anyagok a legelőnyösebbek – főleg érzékeny bőrűeknek. A megfelelő méret kiválasztása biztosítja majd a nyugodt alvást, hiszen egy nagyobb darab folyton elcsúszik, csavarodik majd, a túl kicsi méret pedig szorítani fog. A pizsama mellé ajánlott lehet egy férfi köntös beszerzése is, amely főleg a téli időszakban ajánlott. Ebből bátran válassz színben és anyagban a pizsamájoz passzoló darabot – de ez természetesen nem elengedhetetlen. 

A pizsamák között változatos fazonokat és hosszakat találunk. Megtalálhatjuk a hagyományos hosszúnadrágos, kockás mintás vagy gombos kialakítást, amely igazán kényelmes választás lehet puha pamut anyagból. Azonban bátran választhatunk sortot és ujjatlan trikót is. Többségükről elmondható, hogy derékban gumival ellátott a kényelmes viselet érdekében.

Felsők

Mindezeken kívül nagyon megkönnyítheted az életedet, ha bevásárolsz jópár kényelmes pamut pólóból. Ezeket akár hétköznapi otthoni viseletként, akár ingek alá is felveheted majd. Valamint pedig néhány egyszínű ing beszerzése is elengedhetetlen annak érdekében, hogy kint is megnyerő és stílusos legyél. Itt nyugodtan választhatsz színesebb, merészebb darabokat is, de legyen néhány mindenhez passzoló, neutrális darab is.

Nadrágok

Zárásként pedig néhány nadrág beszerzését is érdemes napirendre venni. A férfi nadrágok között is divatba jöttek a bő szárú és magasabb derekú darabok. Ezek nagyon kényelmes viseletűek, és egy sima pólóval is igazán jól kinézőek. Ennek ellentétei a szintén népszerű, egyszerű fazonú darabok. Az egyenes szárú és alacsonyabb derekú, minimalista fazonok nagyszerűen kombinálhatók egy látványosabb pulcsival vagy mintás inggel.

Amennyiben a fenti lista alapján beiktatsz egy ruha vásárlást, könnyen letudhatod a feladatot. Ezután pedig a rohanó hétköznapokban nem kell majd azzal küzdened, hogy a régi pólók közül kiválassz egy elfogadható darabot a reggeli készülődésnél.

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest