… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Sztárok és ami könnyeket csal a szemükbe- Videóval

Sztárok és ami könnyeket csal a szemükbe- Videóval

Colin Firth a mai napig elérzékenyül a Dumbón. George Clooney, Natalie Portman, Brad Pitt és még sokan mások egy interjúban osztották meg élményeiket azokról a filmekről, melyek könnyeket csalnak a szemükbe.

Lynn Hirschberg és az amerikai Wmagazine szerkesztősége leült 20 Hollywoodi sztárral, hogy kiderítse, melyek azok a filmek, amik még egy világhírű színészt is megríkatnak.  George Clooney ismét bebizonyította, hogy képes az önkritikára, mikor ironikusan megjegyezte saját filmjéről: „Be kell vallanom, legutoljára mikor egy filmen sírtam, az a Batman és Robin volt. A film közben végig arra gondoltam ugyanis, hogy a karrieremnek valószínűleg vége, és vele együtt a Batman franchise-nak is befellegzett.”

A hírességek választásai között akadtak még furcsaságok, sokan animációs és gyerek produkciókat emeltek ki a filmrengetegből. Colin Firth például mindenki meglepetésére a Dumbó című rajzfilmet említette, mikor feltették neki a nagy kérdést. „A bébi elefántot elzárják az anyjától. Ki az, akit ez nem érint meg? Emlékszem, mikor először láttam ezt a filmet moziban. Előttem ült két skinhead, és ennél a jelenetnél az ő arcukon is könnycseppek gördültek le.”- mondta a színész. Brad Pitt úgy nyilatkozott, nem igazán sírós típus, ha mozifilmekről van szó, de az Így neveld a sárkányodat még őt is megérintette.

Melissa McCarthy, aki a Szívek szállodájával vált ismertté, és legtöbbször komédiákba szerepel, bevallotta, hogy a Fel című mese láttán a mai napig elérzékenyül. A legnagyobb meglepetést azonban Javier Bardem a Vicky, Christina, Barcelona sztárja okozta, a színész, aki több tucat emberrel végzett a Nem vénnek való a vidék című filmben, azt mondta, hogy a Bambi láttán mindig sírhatnékja támad. „Egyébként is eléggé sírós típus vagyok. Akár egy karácsonyi tv reklámokon is el tudok érzékenyülni.” Natalie Portman a Fekete Hattyú címszereplője Macaulay Culkin Első szerelem című filmjét emelte ki, a színésznő az utolsó jeleneteknél ma is meghatódik.
Forrás: wmagazine.com

Dumbó és az Így neveld a sárkányodat

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest