… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Szerelmi horoszkóp tavaszra és nyárra

Szerelmi horoszkóp tavaszra és nyárra

Kos (Március 21. – április 20.)

Saját hónapod még a szokottnál is energikusabbá tesz, ami igen csak jól hat a hódító kedvedre!  Áprilisban részed lehet pár kellemes flörtben, de májusban Ámor a legkedvesebb arcát fordítja feléd. Ha tartós kapcsolatban vagy házasságban élsz, akkor júniusban együtt utazzatok el valahova, remekül fogjátok érezni magatokat!

Szerencsenapjaid a szerelemre:  április 21, május 7, június 20, július 1 és augusztus 9. 

Bika (április 21. – május 20.)

Úgy érzed, hogy jó ideje ellaposodott a kapcsolatod? Hogy már semmi újat  nem kapsz és nem tudsz adni a párodnak? Kedves Bika, ha ezen változtatni szeretnél, akkor ehhez a május nyújtja a legjobb lehetőséget. Nem is kell sokat tenned érte, hogy a régi láng ismét fellobbanjon. Júniusban és júliusban kicsit több munkád lesz, mint ahogyan szeretnéd, de az augusztus ismét lehetőséget teremt, hogy azzal lehess többet együtt, akit szeretsz.

Szerencsenapjaid a szerelemre:  április 3., május 22., június 11., július 6 és augusztus 2.

Ikrek (Május 21. – június 21.)

Eleven lényed az emberi kapcsolatokon belül is általában a változatosságot szereti, de most úgy érzed, hogy azzal az egyetlen emberrel akarod leélni az egész életedet, aki melletted van. Szinte saját Magad sem ismersz önmagadra. Mindenesetre adj Magadnak és a kapcsolatodnak egy kis időt, ne kötelezd el egyenlőre Magad. Ha azonban közös nyaralást terveztek, akkor a július első fele lesz erre a legalkalmasabb.

Szerencsenapok a szerelemre:  április 20., május 11., június 2., július 10 és augusztus 7.

Rák (június 22. – július 22.)

A e lételemed a család, a szeretet, az otthon és a biztonság. Így egészen biztos, hogy jó hírt mondok, ha elárulom, hogy ezen a nyáron és tavaszon valósággal elkényeztet Téged az élet.  (És persze, nem csupán az élet, hanem a családod….!) Persze, Te is épp annyi szeretetet és törődést fogsz adni a párodnak, mint amennyit ő elvár. Május végén és júniusban a legszívesebben kikapcsolnátok az egész külvilágot!

Szerencsenapok a szerelemre:  április 29, május 1., június 11., július 7 és augusztus 6.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az április egy kisebb magánéleti konfliktussal köszönt be, aminek ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget. Ha párod nem úgy viselkedik, ahogyan elvárnád, gondolj arra, hogy Te sem mindig teszel úgy, ahogyan az neki jó lenne. A május és a június már sokkal kellemesebb hónapok lesznek a magánéletedben, augusztusban azonban arra lesz szükséged, hogy legalább pár napot egyedül lehess.

Szerencsenapok a szerelemre:  április 25, május 10., június 3., július 30 és augusztus 9.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

A tavasz főként a jelenleg magányos Szűz szülötteknek hoz egy váratlan, nagyon kedvező fordulatot. Ez persze, lehet egy új találkozás,   egy váratlan hír vagy akár egy internetes  ismeretség, ami akár később tartóssá is válhat. Ne légy szkeptikus, egy kis időre tedd félre a gyanakvásodnak és örülj az életnek. Ha önmagadat adod, egészen biztos, hogy a magányodat fel tudod cserélni egy olyan kapcsolatra, amilyenre vágysz! A nyár a számodra az elmúlt évek legkedvezőbb időszaka lehet.

Szerencsenapok a szerelemre:  április 5., május 28, június 11., július 2 és augusztus 25.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

Március elején már tettél néhány nagyon is sikeres kísérletet, hogy a párkapcsolatodon belül jóvá tegyél pár dolgot, amire korábban nem annyira figyeltél. Áprilisban ez még  jobban fog sikerülni, és a viszonyotok nagyon kedvező fordulatot fog venni. Rád nagyon is igaz lesz az a mondás, hogy a május a szerelem hónapja! Talán egyedül arra vigyázz, hogy a szerelmeden kívül más emberi kapcsolatokra is fordíts figyelmet. A nyár elején egy régi barátnak különösen nagy szüksége lesz Rád.

Szerencsenapok a szerelemre:  április 18., május 21., június 8., július 22 és augusztus 4.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Az április és május nyugodt időszakot mutat a szívügyekben, de júniusban felbukkanhat az életedben valaki, aki egy kicsit mindent összekavar. Ez persze, lehet egy új lehetőség, de az sem kizárt, hogy a múltad egy régi, szép fejezete kavarodik fel. Vigyázz, egyenlőre ne hozz elhamarkodott döntést. Talán ehhez szükséged van egy kis egyedüllétre, ami abban is segít, hogy alaposan átgondold, mit vársz az élettől, a jövőtől és a párkapcsolattól.

Szerencsenapok a szerelemre:  április 2., május 11., június 23., július 10 és augusztus 17.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Rólad azt tartja az asztrológiai hagyomány, hogy mindig máshol szeretnél lenni, mint ahol éppen vagy. Ez rendjén is van, hiszen így érzed jól Magad a bőrödben, de idén tavasszal a társad kicsit többet szeretne Veled lenni, és ha ez nem sikerül, komoly viták támadhatnak közöttetek. Ezen még egy közös nyaralás sem segít, főként akkor nem, ha nem tudtok egymásra hangolódni. A megoldás, hogy teremts egyensúlyt egyéni igényeid és a párod elvárásai között,  – ha sikerül.

Szerencsenapok a szerelemre:  április 26., május 11., június 20., július 10 és augusztus 16.

Bak (december 22. – január 20.)

Ezen a tavaszon felerősödik  az a régi probléma, hogy olykor kicsit nehezen mutatod ki az érzéseidet. Ha lehet, próbálj ezen változtatni, főként akkor, ha társad erre vágyik. Ha nem igazán tudod, hogy mit szeretne,  szenteljetek rá egy hétvégét vagy legalább egy gyertyafényes vacsorát és  mondjátok ki kölcsönösen, amire vágytok. Júliusban ne legyél gyanakvó, mert semmi okod nem lesz rá !

Szerencsenapok a szerelemre:  április 10., május 30., június 2., július 11 és augusztus 7.

Vízöntő (január 21. – február 20.)

Ha  magányos vagy, vagy egy rég megtorpan kapcsolatban élsz, akkor ez a tavasz nem kevesebbet kínál a számodra, mint a változtatás lehetőségét. Persze, ehhez előbb saját Magadnak kell átgondolni, hogy mit szeretnél, mire vágysz? Nem kizárt, hogy most inkább egy kicsit egy olyan időszakra van szükséged, amikor egyedül vagy. Ne feledd: társkapcsolatban csak az tud élni, aki egyedül megtanult önmagával együtt élni. Honnan tudod, hogy most épp nem ezt kellene megtanulnod?

Szerencsenapok a szerelemre:  április 6., május 17., június 20., július 15 és augusztus 16.

Halak (február 21. – március 20.)

Áprilisban kicsit nehezen egyezteted össze a magánéletet és a hivatást, de májusra sikerül kialakítanod a megfelelő egyensúlyt. A nyár első hónapjaiban azonban pont a párodnak lesz hasonló problémája. Légy megértő, még akkor is, ha nem szívesen vagy egyedül. Egy augusztus eleji nyaralás azonban végre rendet tesz az életetekben, főként akkor, ha ezt valami vízparton töltitek el, ami jól hat az érzelmekre.

Szerencsenapok a szerelemre:  április 3., május 19, június 11., július 23 és augusztus 29.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest