… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Számít milyen illatot viselsz!

Számít milyen illatot viselsz!

Talán nem is gondolnánk, de a reggel magunkra fújt parfüm nagyban befolyásolhatja hangulatunkat pozitív, de akár negatív irányba is. Tudósok megállapították, hogy a helytelenül használt illatkompozíciók, képesek akár az optimista emberből pesszimistát csinálni a nap végére. Íme, néhány illat, amely mindenképpen jó irányba terelhet bennünket borúsabb napjainkon.

Vanília
Ha nyugalomra és pozitív energiákra vágyunk, vaníliát is tartalmazó parfümöt, testpermetet használjunk, mert nyugtató, harmonizáló hatással rendelkezik.

Virágos illat
Ha úgy érezzük, hogy ma semmi nem jön össze, próbáljunk ki egy virágos kompozíciót, mert a virágos illatok örömet és boldogságot váltanak ki belőlünk. Talán azért mert a virágokról, a tavasz és a nyár képe jelenik meg, amely elűzi a szomorkás hangulatot.

Szantálfa
Önbizalmat és kiegyensúlyozottságot sugall, ezért azokra a napokra ajánljuk, amikor kevésbe hiszünk önmagunkban. Magabiztosságot és erőt szimbolizáló illat.

Gyümölcsillatok
Bohókás illatok, amelyek mosolyra fakaszthatnak bennünket. A bohémság, az élet szeretete árad a gyümölcsalapú parfümökből.

Balázs Zsuzsanna

 

 

Hozzászólások

Pin It on Pinterest