… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Szakállápolás mesterfokon: karácsonyi meglepetések férfiaknak

Szakállápolás mesterfokon: karácsonyi meglepetések férfiaknak

Minden férfi imádja a szakállát, hiszen amellett, hogy a férfiasság szimbóluma, erőtől duzzadó küllemet ad a számukra. Nem beszélve arról, hogy vonzóvá és karakteressé teszi az ember, illetve megóvja az arcot az időjárástól. De vajon mivel lepjünk meg egy szakállas férfit karácsony alkalmával? (x)

Ebben a cikkben ötleteket és tippeket adunk, hogy miben érdemes gondolkodni.

Miért imádják a férfiak a szakállat?

Az urak számára a szakáll a férfiasság egyik szimbóluma, így egyre többen döntenek úgy, hogy megnövesztik és megfelelő ápolás mellett karakteressé teszik a kinézetüket. A stílusos és trendi viselet megvédi a arcot az időjárási viszontagságoktól. 

Viszont egy elhanyagolt szakállal csak rosszabb hatást lehet elérni, így muszáj arról folyamatosan gondoskodni. Nem szükséges azonban azonnal borotva után nyúlni, egyszerűen be kell szerezni egy komplett szakáll ápoló szettet, amely segít abban, hogy az urak rendszeresen gondoskodhassanak az arcukról. 

Kinek tökéletes egy szakáll szett?

Legyen szó egy egyszerű, pár terméket tartalmazó összeállításról, esetleg egy komplett szettről egyaránt, ezek bármelyike kiváló ajándék férfiaknak karácsonyra. Az ízlésesen megalkotott csomagokban az otthoni szakállápolás alapvető kellékei találhatóak meg. A különleges aromájú kozmetikumok olyan gyártóknál készülnek, akik minden esetben figyelembe veszik a minőséget, emellett ügyelnek az illatra és az igényes csomagolásra is. 

Egy Olaszországban gyártott Proraso termék tökéletes választás az idei ünnepekre. Egy klasszikus erős és tartós doboz, amiben minden ápolót megtalálhatunk, amire egy férfinak szüksége lehet. Van benne szakállszappan, szakállolaj, illetve balzsam egyaránt. A remek illatát a ciprus és a vetiver keveréke adja meg a termékek számára. 

Amennyiben viszont egy nagyobb szakállápoló szettre lenne szükség, akkor a Beviro Complete Beard fahéjas változatát érdemes ajándékba adni. A karácsonyi illatú, olajat és balzsamot tartalmazó, tápláláshoz és formázáshoz alkalmas csomag különleges meglepetés lehet bármelyik férfi rokon vagy barát számára. A Cinnamon Season illat a fahéj, a friss grapefruit, illetve a szantálfa jegyeit ötvözi. Ezzel garantáltan minden nap karácsony lesz, a szakállon mindenképpen. 

A szettek nagy része díszdobozban kerül kiszállításra, így a csomagolásról sem kell gondoskodni. Kiváló választás utolsó pillanatos karácsonyi meglepetésnek és akkor, ha az évek alatt elfogytak az ötletek.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest