… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Ősszel jelenik meg J.K Rowling új könyve!

Ősszel jelenik meg J.K Rowling új könyve!

Izgalmas részletek derültek ki J.K Rowling készülő új regényéről! A Harry Potter híres írónőjének új könyve szeptemberben kerül polcokra, a történet a kiadó szerint igazán provokatív lesz, tele meglepő fordulattal.

J.K Rowling új könyve a „The Casual Vacancy” címet kapta, az írónő elárulta, hogy az új mű egy idilli kisvárosról fog szólni, melyben egy nézeteltérés miatt minden megváltozik, és kiderül, hogy valójában semmi sem az, aminek látszik. A kiadó szerint az olvasók igazi fekete komédiára számíthatnak, tele meglepő fordulattal.

A történet
A történet szerint, mikor Pagfordban Barry Fairweather meghal, a kisváros élete a fejetetejére áll, a helyi lakosok döbbenten állnak az eset előtt. Pagford látszólag egy igazi idilli város, tele macskaköves utcákkal, piactérrel, és egy ősi apátsággal. De a tökéletes felszín alatt számos hazugság rejtőzik, a városka valójában háborúban áll. Gazdagok a szegények ellen, tinédzserek a szüleik ellen, feleségek a férjük ellen, tanárok és diákok ellen… Lassan tehát kiderül, hogy Pagfordban semmi sem az, aminek látszik. Barry halála miatt megüresedik egy hely a községi tanácsban, ami csak olaj a tűzre, így sosem látott viszály veszi kezdetét a lakosok között.  Vajon ki fog győzni a szenvedéllyel, hazugságokkal és kétszínűséggel körbeszőtt választásokon?

A 480 oldalas könyv várhatóan szeptember 27-én kerül a boltokba világszerte, és már most bestsellerként emlegetik. Ami a Harry Potter sikere után nem meglepő, a varázslótanoncról szóló regények 450 millió példányban keltek el, és 74 nyelvre fordították le őket. És bár az új történet első hallásra sablonosnak tűnhet, ne felejtsük el, hogy Rowling Harry Potter könyve se tűnt először vonzónak a kiadók számára, a végeredmény azonban magáért beszél.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest