Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; SimplePopup has a deprecated constructor in /var/www/lifemagazin.hu/wp-content/plugins/simple-popup/simple-popup.php on line 28

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/lifemagazin.hu/wp-content/themes/lifemagazin2/functions.php on line 15
Mitől lesz különleges egy karikagyűrű? - Life magazin

… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Mitől lesz különleges egy karikagyűrű?

Mitől lesz különleges egy karikagyűrű?

A karikagyűrű az egyik legfontosabb esküvői kellék. Kiválasztása a szerelmesek közös döntésének eredménye. Mindenki szeretne olyan darabot választani, ami kifejezi a kapcsolat dinamikáját, bátran viselhető a hétköznapokban, mindezek mellett viszont egyedi is. Nézzük meg közösen, mitől lesz különleges egy karikagyűrű!

Karikagyűrű áttört motívumokkal

Már maga a minták megjelenése sem szokványos az ilyen ékszereken, különösen az áttört verzióé! Pedig találhatunk vagy készíttethetünk természeti motívumokat, térkép-részleteket, vagy nonfiguratív dekorációt ábrázoló darabot is. Mi több, akár egy közös idézet is megjelenhet ilyen formában a kiegészítőre

Színezett titániummal

A színek nemcsak kristályok formájában jelenhetnek meg. Csodás hatást kelt a színezett titánium, például kékes vagy vöröses árnyalatban. Előbbi a végtelen hűséget, utóbbi pedig a lángoló szerelmet jelképezheti. Természetesen az ékszer egésze nem feltétlenül színezett: különféle többszínű variációk léteznek, de mindegyik igazi titokzatosságot sugall. 

Maga a titánium nagyon tartós, saválló és antiallergén anyag, melynek megmunkálása kimondottan nehéz. Ezért is ritkák a belőle készült kiegészítők.

Merész gyémántokkal díszítve

A klasszikusabb irányzatok kedvelői is törekedhetnek a különlegességre. Egy gazdag gyémánt berakás, esetleg nagyobb drágakövek használata gondoskodhat arról, hogy mindenki megcsodálja ujjunkat.

Egyedileg gravírozva

A különleges hatást elérhetjük izgalmas árnyalatokkal vagy motívumokkal, de egy esküvői ékszernek főleg a szerelmespár számára kell egyedinek lennie. Ezt személyes felirat, szimbólum, vagy dátum gravíroztatásával könnyedén megvalósíthatjuk.

Személyre szabottan tervezve

A fenti ötletek tetszenek, de amire Ti vágytok, az nem kapható? Ha van egy izgalmas elképzelés, semmi gond! Keressetek egy nagyszerű ékszermanufaktúrát, s egyeztessetek vágyaitokról! A látványterv alapján biztosak lehettek a végeredményben.

Összefoglalva: A tökéletes karikagyűrű kiválasztása meghatározó minden szerelmespár életében. Az aktuális divat mellett az egyediség fontos szempont lehet. Ezt árnyalatokkal, gravírozással, formákkal vagy díszítéssel is elérhetjük. Cikkünkben ehhez adtunk inspirációt.

Meta: Itt az idő az esküvői ékszerek kiválasztására? Miről lesz különleges a karikagyűrű? Milyen egyedi eljárások léteznek? Bővebb információért kattints!

Hozzászólások

Pin It on Pinterest