… ami az élethez kell!

Kezdőoldal Trend&Lifestyle Mire figyelmeztet a 4 leggyakoribb rémálom?

Mire figyelmeztet a 4 leggyakoribb rémálom?

Meztelenül ébredni egy kollegákkal teli szobában, zuhanás, üldözés, foghullás. Álmok, melyek időről-időre visszatérnek esténként. Ilyen és hasonló kalandokat élhetünk át, mikor éjszaka párnára hajtjuk fejünket. Fejtsd meg rémálmaid különös jeleneteinek titkos üzenetét, és tudd, meg milyen változást jeleznek életedbe!

Az éjszakáink tele vannak általában vicces történetekkel, különös, olykor rémes jelenetekkel. De elképzelhető, hogy ezek nem egyszerű képek a fejünkbe, hanem hasznos információk, melyekre érdemes odafigyelnünk? „Az álmok segítenek megmutatni nekünk, mit is kell tennünk ahhoz, hogy valóra váltsuk legmélyebb vágyainkat.”- mondja Patricia Garfield szakértő, a Creative Dreaming szerzője. „Napközben túl elfoglaltak vagyunk ahhoz, hogy mindenre figyeljünk, amit azonban a testünk megjegyez, és álmok formájában életre kel éjszaka.

Az középiskolában találod magad teljesen felkészületlenül
„Ez egy klasszikus stresszálom.”- mondja dr. Garfield. Az ilyen típusú álmok legtöbbször iskola alatt fordulnak elő, a tanuló évek után átalakulnak, jelenthetik azt, hogy a különböző feladatok kezdenek túlnőni rajtad, és egy megoldatlan problémával állsz szemben, ami folyamatosan foglalkoztat. Tulajdonképpen az álmok sokszor a megoldást is megmutatják, így érdemes odafigyelni ezekre a képekre.

Meztelenül nagy nyilvánosság előtt
Biztosan te is átélted már legszörnyűbb rémálmaidban, hogy meztelenül ácsorogsz egy emberekkel telezsúfolt téren, esetleg valamilyen szörnyű véletlen folytán elfelejtesz felöltözni reggel, és pucéran sétálsz be az irodába. Ezek az álmok legtöbbször azt üzenik, hogy kiszolgáltatottnak érzed magad, esetleg szégyent jeleznek.  Az is lehet, rettegsz attól, hogy ismerőseid előtt megszégyenülsz, és rejtett titkaid felszínre kerülnek.  Amikor felébredsz, próbáld meg beazonosítani, mi az, ami bizonytalanságot okoz benned, és mitől érezhetnéd magad magabiztosabbnak!

Fogak kihullása
A foghullás álmunkban nagyon gyakran agresszióval áll kapcsolatban, ennek fizikai megjelenése az állkapocs összeszorítása, és a fogak csikorgatása éjszaka. Eredhet munkahelyi frusztrációból, vagy családi drámából. Előfordulhat azonban, hogy nincs semmilyen titkos háttérjelentés, egyszerűen csak a fogorvosnál tett látogatásról álmodsz, vagy éppen aggódsz fogaid épségéért.

Zuhanás
Ennek az álomnak erős szimbolikus jelentése van, kontrollvesztéssel járó félelmet jelez. Az ember úgy érzi, mintha kicsúszna alóla a talaj, kapcsolódhat akár baráthoz, vagy férjhez is, ha attól rettegünk cserben hagynak bennünket. Ahhoz, hogy eltűnjön, megoldást jelenhet, ha leírod az érzéseidet a problémákkal kapcsolatban.

Hozzászólások

Pin It on Pinterest